Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Cooper S MINIm ile İtalya turu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

kafam patladı tebrik ediyorum fatih abi

Yorum Yap

Teşekkürler

İtalya'da otobanları kredi kartınızla şifre girmeden ödeyebiliyorsunuz. İşlem ortalama 5-6 saniye sürüyor. Oldukça pahalı otobanlar.

Yorum Yap

Aynen oyle romadan genova ya 38 euro odemistim. Otobanlar cok guzel radar olayini cozmek cok basit fakat pahalli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        03 MC IB/B
        34TE8019

Yorum Yap

Otobanlari kullanmadan ucretsiz yollardan geze geze gitmek nasil olurdu acaba?

[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]

Yorum Yap

Benim bahsettigim guzergahta ozelllikle portofino tarafi alt yol gidis gelis tek yon dar ve virajli bir yol zaman skntisi yoksa gidilir ama kisitli zamanda problem. Ayni zamanda guney fransa sahilindede alt yolda cok trafik var trafikten dolayi yine sknti

03 MC IB/B
            34TE8019

Yorum Yap

fatih ve deniz gerçekten idolüm oldunuz biz arkadaşlarımla geçen yaz route 66 nın bir kısmını road trip yaptık 3 günlükcük. hayal gibiydi. o zaman minim de burda olsaydı keşke demiştim. ama bence en güzeli italyada bunu yapabilmek. hele deniz portofino dedi içim gitti. senelerdir çok isterim hiç gidemedim. inşallah bende birgün hayalimi gerçekleştiririm.

daha çok fotoğraf paylaşsanıza
              [FONT=Arial Black]IS IT LOVE?[/FONT]

Yorum Yap

Insallah en kisa surede yaparsin gercekten cok keyifli 😊 normalde tren otobus vb. Sekilde gezilemeyen yerleridr gezebiliyor olmak guzel. Mesela pisa yakinlarinda piaggio muzesi vardi superdi aracsiz gitmek mumkun degil... yine yapmayi planlayan arkadaslar icin bir bilgi italyada trafik cezasi olayi cok fazla. Ozellikle ZTL yazan alanlara sadece ozel izinli araclar girebiliyor. Dikkatli olmakta fayda var o kdr dikkat etmeme ragmen Romada 50€ ztl yuzunden ceza yemisim.

03 MC IB/B
                34TE8019

Yorum Yap

Gecen yaz iki arkadas amsterdam cikisli monaco finishli ve amsterdam geriye donuslu totalde 6200 km lik bir roadtrip yapmistik. Arac clio 3 idi. Kuzeyden guneye kadar 9 ulke 17 sehiri 18 gune sigdirmayi basardik. En pahali otoban ucreti bir kez kullanacak olsaniz bile senelik kullanim hakki almak zorunda birakildiginiz isvicre otobani. Basel girisinde 45 eur gibi bir rakam odemistik. Fransa ve italya otobanlari ciddi derecede pahali. Ozellikle paris e gidene kadar pespese neredeyse saatte bir para vermekten daral gelmisti. Deniz in dedigi gibi portofino, santa margherita kiyilari inanilmaz dar, buyuk arac geldiginde durmaniz bile gerekibiliyor bazi zamanlar. Maksimum hiz 40-50 km yapilabiliyor. Genova uzerinden nice cannes monaco hatti ise sayisiz tunellerden gecilen guzel bir otoban. Bu kiyilara otoban cikisindan merkeze girilip tekrar otobana geri donulerek ugranmali. Isvicre den italya ya geciste ise kesinlikle alplere ugranmali. Dunyanin en uzun tunellerinden olan 26km lik gotthard tunelinden gecilmeli. Benzin monaco da inanilmaz pahaliydi!! En pahali otopark ucretini ise milano duomo meydani kapali otoparkinda odedim. Yanlis hatirlamiyorsam 3 saat gibi bir sure icin 16 eur gibi bir rakamdi. En ucuz otopark brugge - 2 eur. En pahali taksi ucretini ise portofino da geceyarisi 2 km lik yolu yurumeye usenip suradan bi taksi cevireyim diyerek 30 eur gibi abarti bir rakam odemistim. Itiraz ettigimde kaseli imzali yazili gece tarifesini gostermisti sofor. Uzerinden neredeyse 6 ay gecti ama hala trafik cezasi namina herhangi birsey ugramadi hala

Roadtrip kesinlikle cok eglenceli. Onunuze haritayi acip planinizi kendiniz olusturuyorsunuz hicbirseye bagli kalmadan. Sehirleri gezerken sirtta canta elde valiz vs derdi yok. Otel bulamayinca mola yerlerinde karavancilarin yanina cekip arabada sabah edebilme luksunuz var. Istediginiz kiyida istediginiz kadar denize girebilme sansiniz var.

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Gecen yaz iki arkadas amsterdam cikisli monaco finishli ve amsterdam geriye donuslu totalde 6200 km lik bir roadtrip yapmistik. Arac clio 3 idi. Kuzeyden guneye kadar 9 ulke 17 sehiri 18 gune sigdirmayi basardik. En pahali otoban ucreti bir kez kullanacak olsaniz bile senelik kullanim hakki almak zorunda birakildiginiz isvicre otobani. Basel girisinde 45 eur gibi bir rakam odemistik. Fransa ve italya otobanlari ciddi derecede pahali. Ozellikle paris e gidene kadar pespese neredeyse saatte bir para vermekten daral gelmisti. Deniz in dedigi gibi portofino, santa margherita kiyilari inanilmaz dar, buyuk arac geldiginde durmaniz bile gerekibiliyor bazi zamanlar. Maksimum hiz 40-50 km yapilabiliyor. Genova uzerinden nice cannes monaco hatti ise sayisiz tunellerden gecilen guzel bir otoban. Bu kiyilara otoban cikisindan merkeze girilip tekrar otobana geri donulerek ugranmali. Isvicre den italya ya geciste ise kesinlikle alplere ugranmali. Dunyanin en uzun tunellerinden olan 26km lik gotthard tunelinden gecilmeli. Benzin monaco da inanilmaz pahaliydi!! En pahali otopark ucretini ise milano duomo meydani kapali otoparkinda odedim. Yanlis hatirlamiyorsam 3 saat gibi bir sure icin 16 eur gibi bir rakamdi. En ucuz otopark brugge - 2 eur. En pahali taksi ucretini ise portofino da geceyarisi 2 km lik yolu yurumeye usenip suradan bi taksi cevireyim diyerek 30 eur gibi abarti bir rakam odemistim. Itiraz ettigimde kaseli imzali yazili gece tarifesini gostermisti sofor. Uzerinden neredeyse 6 ay gecti ama hala trafik cezasi namina herhangi birsey ugramadi hala

Roadtrip kesinlikle cok eglenceli. Onunuze haritayi acip planinizi kendiniz olusturuyorsunuz hicbirseye bagli kalmadan. Sehirleri gezerken sirtta canta elde valiz vs derdi yok. Otel bulamayinca mola yerlerinde karavancilarin yanina cekip arabada sabah edebilme luksunuz var. Istediginiz kiyida istediginiz kadar denize girebilme sansiniz var.

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
                    Bizde italya otobaninda 52euro vermistik o neydi ole Yaa fransa otobanindaki sepet efsaneydi at otsun gec

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Bizde italya otobaninda 52euro vermistik o neydi ole Yaa fransa otobanindaki sepet efsaneydi at otsun gec

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Ya sorma o sepeti cozene kadar arkada kuyruk olusturdum =) birde kart kabul etmiyordu yanilmiyorsam o otoban skntiydi =)

03 MC IB/B
                      34TE8019

Yorum Yap

İsvicre'de vignette için bir senelik yerine artık 6 aylık da alabiliyorsunuz. ama yani 1-2 gün araç sürüp çıkacağınız yollarda uzun dönem vignette almak ve 30-45 Eur ödemek çok tatlı değil

İtalya Venedik'te park cezası yedim 25 Eur. Cama sileceğe sıkıştırıp bırakmış polis. Çarşaf gibi bir ceza makbuzu. Ödeme fırsatım olmadı. Ama peşimden gelecek mi karşıma çıkacak mı bilmiyorum.
                        Sürekli avrupa yapan bir plakam olduğu için ödmeyi düşünüyorum; yoksa ödeme gitsin..

Yorum Yap

sepet olayi abd de de var. cozmemle beraber kendimle gurur duymustum

otopark siz gene hic bir sey odememissiniz ben 2005 yilinda Amsterdam da 4 saatine 40euro odemmistim amsterdamin merkezindeki yer alti otoparkina )

new york da da 2 saat icin 26$ odemistim.

bizim hukumet duymasin aninda zamlarlar ispark lari
                          En son düzenleyen erk1n; 29-01-14, 11:01.

[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                          X