teşekkür ederim yorumlarınız için
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Cooper S MINIm ile İtalya turu
Çöküş
X
-
Fatih V.
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSırada kısmetse North Atlantic Road var benim için. Ama izin ve para konusunu halletmek lazım
Gazoz kapak biriktirip onlarla benzin alsak ne güzel olur
Bende aynı şekilde yazın Norveç düşünüyorum.
[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]
Yorum Yap
-
Fatih V.
Otopark maliyetim çok az oldu. Ama otoban dersen evet baya ödedim
Norveç fikri için yalnız olmadığımı bilmek güzel
Yorum Yap
-
Fatih V.
Çok teşekkür ederim. Benim için MINI; gezmek demek, uzaklara gitmek demek, yakın olsa bile heyecan katmak demek, keşif demek...
Umarım bu "Uzaklar" serisine daha nicelerini ekleyebilirim.
Yorum Yap
-
Benzin 5 Lirayı geçti ne keşfedecen otur oturduğun yerde1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Fatih V.
Evet İtalya en pahalı zamanlarını yaşıyor gibi.
bu arada benzin fiyatları 1.65 Eur ila 1.88 Eur arasında değişiyor İtalya'da. 95 oktan için konuşuyorum. Zaten öyle 97-100 falan diye bişi pek yok. Olanı da çok pahalı.
Otobanlardaki benzinciler biraz daha pahalı. Şehir içindekiler de pahalı. En iyisi şehirden çıkıp otobana girmeden önce olanlar; denk getirebilirseniz
Kendi benzinimi kendim doldururum ben derseniz, self service fiyat 1.65 bile olabiliyor dediğim gibi. Ama ortalama 1.73 gibi.
Agip, Eni, Q8, Esso. En yaygın ağa sahip olanlar. Shell nadiren var. ve birkaç ucuz marka daha var.
Yunanistan'da ise 100 oktan Shell yaygın olarak satılıyor. 97/98 oktan genel kullanılıyor. 95 pek yok
Fiyatlar da 1.65 -1.75 civarındaydı.
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenzin 5 Lirayı geçti ne keşfedecen otur oturduğun yerde
Yorum Yap
-
Fatih V.
En pahalı benzini kullanma konusunda rakiplerimiz türemiş Atak yapmamız lazım. 6 lira olmalı !!
güleriz ağlanacak halimize
Bence artık birisi gazoz kapakların altına 1lt Benzin kazandınız diye kampanya yapsın, tutar
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz TL kazaniyoruz. Onlar Euro. Bizde milli gelir 9 000$ onlarda 30 000$ . Sizce benzin nerede daha pahali?
Yorum Yap
-
Süper olmuş. Hep istediğim bir şey kendi aracımla burdan çıkıp bir şekilde roadtrip yapmak. Bu yaz güney Fransa ve İtalya (Roma-Sttropez-Cannes-Nice-Monaco-Genova-Pisa-Floransa-Roma) şeklinde Romadan kiraladığım Golf 6 TDI ile bir gezim oldu. 2050 Km kadar yaptım 5 günde. Siz gerçekten çok yol yapmışsınız tebrik ediyorum. Çok kıskandım03 MC IB/B
34TE8019
Yorum Yap
Yorum Yap