Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
The New MINI knows how to make an entrance. Join us as we rack up the reasons why The New MINI is hosting the most original kick-off celebrations in town over the next 3 days.
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
[SIZE=4]Ekranlar felan hoş güzel olmuş neysede camları acma düğmesini kapıya koymuşlar ayip bu yapılmamaliydi. Nerde bizim farkımız.... biz notnormaldik hani[/SIZE]
Gözüm alışamadı nedense benim.İçinde beğendiğim tek şey engine start stop oldu.Kadranın ortadan alınıp direksyon üstü olması bence tüm geleneği bozmuş.R56 Özel siparişleri ne zaman durdurulacak bilgisi olan varmı ?
Tipinden çok cooper S'in 2.000 cc olup olmayacağı beni meraklandırıo 2 litre olursa bu euro kuru ve vergiyle arabayı boşuna TR'ye getirmesinler ztn, E serisi ve 5'te bile 1,6 varsa bu da öle gelir inşalla
Daha once de soylemistim yine soyluyorim neslinin devamini saglayacak kadar yeterli. 5 uzerinden 3 alir benden fiyati gozardi edip degerlendirdim tabi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurt disi forumlara da soyle bi goz attim genel olarak alicisini memnun etmemis gordum.bide onlarda 2000 motor derdi olsa gidip fabrikayi taslarlardi heralde
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap