Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Abi sesimi duyan bir MINI designer varsa buradan sesleniyorum o kar havalandırma kanalları nedir Audiden mi transfer ettiler seni bu ne arkadas, direksyon iğrenc teyp ekranı igrenc ben bu model bu sekilde üretilirse Arabamı 100 sene satmam herhalde
Yanlis mi goruyorum bilmiyorum ama devir saatinin solunda baska bir gosterge daha var.
Teybin tam olarak oyle olacagini sanmiyorum (eger cd/dvd girisini torpidoya falan gizlemedilerse..)
Teybin yuvarlaginin etrafinda cizgiler var. Guzel bir tasarmla hiz gostergesine yine orada da yer verecekler sanirim.
Klimanin ekrani yok gibi?
Cam acma kapama dugmelerini goremedim (kapiya tasimis olabilirler)
Park sensorlerini kapama dugmesine gerek varmi bilmiyorum ama o guzelim switch'leri o sekilde harcamasalardi daha iyiydi..
Direksiyonun gobegini cok begenmesemde, cok fonksiyonlulugu hosuma gitti. Cemberinin kalinligi da guzel olmus.
Neden bilmiyorum ama bana Countryman gibi falan geliyor bu araba..
mini kendını bozmayacaktır bence bunlar degısır dıye umıt edıyorum..Buara markaların kendını bozması moda oldu resmen hondanın yenı serılerını gorenler hayatta botyle cıkarmaz derken aha ''cıkardı ya la'' dedıler
Yorum Yap