Sent from my iPad using Tapatalk HD
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini shooting stars 2013
Çöküş
X
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster6.FOTO BENI TARUMAR ETTİ NAZLIII
5.FOTODAKI ABLAAA FORAA!!! demiş sanki
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi söyle poz veremedik minimizle
ben yaza merhaba eventini boyle dusunuyorum Ali abicim ne dersin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gibi bir event yapip beni beklemeyeni carparim...
P.S: Hala Giovanni'ye Clubman janti ariyoz 4. resimdeki gibi. 17 inc tabe. Sanirim resimdeki jant onundeki 'fasulye sirigi'nin cocuk besikleri yuzunden kucuk gozukmus biraz.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahahahahahahha carpmayan n' oolsun wishico?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz de IKEA bornovada yapalim boyle birsey Ali
Giovanni'den iniyoz, fotocular beni cekeceklerine hala Giovanni'yi cekiyorlar. (Reality Bites. :-( )
Sonra kirmizi halida ben 'gobegimi ice cekerekten' yururkene Yasemin ile Recaro'larin ustundeki grissini artiklari uzerine tartisma yapiyoz. (Almayim Kiz'imin ahini, yemedi walla korkusundan mi saygisindan mi bilemem!)
Wishhayalkahvesiman
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz de IKEA bornovada yapalim boyle birsey Ali
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriste boyle sizli bizli konusmalara gelemiyorum.. yaza merhaba partimizi hep birlikte yapacagiz.. bu zihniyetten ne zaman kurtaracagiz sizlero acaba?!?!?!
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim ben sana uyarım Mustafa abim'de aynı fikirdedir kesin
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbuyuksun abim senden yana hic bi kuskum yok zaten
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim ben sana uyarım Mustafa abim'de aynı fikirdedir kesin
Yorum Yap
Yorum Yap