Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Paceman John Cooper Works

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Buyrun efendim;

http://www.netcarshow.com/mini/2014-..._cooper_works/

Yakisikli gene kereta ya arka tasarimi cok begeniyorum stoplar ,egzoz cikislari goze guzel hitap ediyor .Jantlar nasilsa degistirilir .
    sigpic

Yorum Yap

Begendim....

Yorum Yap

Bnde cok begendim bizim R56'larin biraz buyugu ve 4 cekeri cok zevkli olur kesin Ne zaman geliyor Paceman'lar belli mi ??

Yorum Yap

Paceman fuarda vardı bilmem bakabildiniz mi R56 degilde Countrymanle karsılastırılabilir bence sadece 2 kapılısı ve bagaj yukleme bolumunu arka stoplardan dolayı biraz sıkıntılı yapmıslar şahsen bana Evouqe un benzeri gibi geldi ben Countrymani tercih ederdim madem buyuk birsey alıcam, sonucta R56 nın verdigi zevki vermez ah R56 4 ceker olsaydı o zaman seker olurdu
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Peki bir soru;

JCW deyince hep siyah ustu kirmizi mi olmasi gerekiyor? Baska renk olamaz mi?

Bence sole guzel bir Mavi-beyaz, Otomatik, S ve All4 yakisir mi dersiniz?

NIDA'cim sen opsiyonlari belirle (benden bilgili walla), sonra Fatih'in umugunu sikalim.

P.S: Renk secimi degisebilir ama Otomatik, S , All4 kararliyiz. Resimlerde goremiyorum fakat sunroof vardir illaki...
            (Daha fazla yazmicam, yine pot kirip Aren ile Kekuti'nin diline dusuyom sonra.)

Wishman
            En son düzenleyen WISHMAN; 13-12-12, 14:12.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Peki bir soru;

JCW deyince hep siyah ustu kirmizi mi olmasi gerekiyor? Baska renk olamaz mi?

Bence sole guzel bir Mavi-beyaz, Otomatik, S ve All4 yakisir mi dersiniz?

NIDA'cim sen opsiyonlari belirle (benden bilgili walla), sonra Fatih'in umugunu sikalim.

P.S: Renk secimi degisebilir ama Otomatik, S , All4 kararliyiz. Resimlerde goremiyorum fakat sunroof vardir illaki...
              (Daha fazla yazmicam, yine pot kirip Aren ile Kekuti'nin diline dusuyom sonra.)

Wishman
              İstedigin opsyonu koyabilirsin Wishmanım ya ne zaman dilime dustun aşkolsun :P
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

eveeeeet paceman hakkindaki goruslerimi bildireyim efenim..

oncelikle bu arkadasimizda beyaz tavan falan gitmez. olabildigince buyuk kalin siyah jant ile desteklenmeli. absolute black govde kirmizi tavan veya starlight blue govde siyah tavan konsepti baz alinabilir. oldukca sert hirsli ve gergin bir gorunume sahip olmasi icin her buldugumiz aksesuari takarsak olmaz .. karartmali xenonlarimiza kardes olsun alalim bi izgaraya siyah cerceveli sisleri onlara da uygun olsun diye .. far cercevelerimizide kaplatiriz tampondaki hava kanallarinin chromelarada renk tercihine gore siyah veya kirmizi yaptik mi ohh miss... herseyden evvel body kit gider. bi kere "duffisor" boyle araclarda olmazsa olmaz bence seytan mirakli viper seritlerimiz starlight blue icin siyah, absolute black icinse kirmizi secilir.. jcwnin yeni buyuk exhaust uclari bu arkadasa supper olur. iskenderi vs. gecelim direk powershopa sokariz bu genci aem hava filtresi (filtreye uygun kule gergiside getirioolarmis) dp, blablabla .. sonra revo yazilimi once stage1 ardindan stage2 ile yollarda gorenleri bastan cikartan bir absolute black arkadasimiz icin 5bijonlu r113 kodlu jcw jantlar varsa (kirmizi ringli) cok cok fena olur nazardan kem gozden pacayi kurtulamayiz..

gelelim ic kismaa..
                siyah-kirmizi icin;
                bi kere 4tane recaro sart rayli sistemciyiz bu aracta.siyah kirmizi fitilli suet tercihimizdir.kirmizi emniyet kemerleri olabilir. aracta koltuk isitma sarti ongormuyorum zaten. chris'in yaptirdigi su suet kaplamalar hos olabilir kol dayama vs. benim tarzim degil .. MINI visual boost, pianoblack ic kaplamalar,antrasit tavan,yari suet yari deri multi-functional direksiyonda bu arkadasi paklar artik..

Wichcigim sonuc olarak opsiyonlarini belirledigimi alirsak gio gibi yoklugunda ben onu yatirmam orada oylecene ... haberin olsun

MsMINIdrNDG

Sent from my iPad using TapaTalk HD
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Alinti ile cevaplandirmayayim da yer kaplmasin....

Yandik butun paket bana porche fiyatina patliyacak gibi duruyor. Bunlarin hepsi sipariste yapilan istekler mi?
                  Powershop ve yazilim kismini simdilik unutalim...

P.S: Her buldugumuz aksesuari takarsak lafi sanki bir 'dokandirtma' gibi olmus?

Wishmantesekkurubirborcbilirman

Yorum Yap

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, bu sefer olmuş.
                    sigpic

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Alinti ile cevaplandirmayayim da yer kaplmasin....

Yandik butun paket bana porche fiyatina patliyacak gibi duruyor. Bunlarin hepsi sipariste yapilan istekler mi?
                      Powershop ve yazilim kismini simdilik unutalim...

P.S: Her buldugumuz aksesuari takarsak lafi sanki bir 'dokandirtma' gibi olmus?

Wishmantesekkurubirborcbilirman
                      Sonuc olarak 53bin ε;υ;ρο; + extra tuning masraflarimiz + 2ayda bir kursun doken teyzenin parasi gozden cikarilirsa sikinti yok..

Ama gidipte bu paceman kardesimize kelepceli alta filtre taktirtmam sana haberin olsun.. emanet mal tasir gibi parca takimasina asla izin vermem operim wish beyaz sakalli yanaklarindan

NDGuniqueMINIistergirl

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Sonuc olarak 53bin ε;υ;ρο; + extra tuning masraflarimiz + 2ayda bir kursun doken teyzenin parasi gozden cikarilirsa sikinti yok..

Ama gidipte bu paceman kardesimize kelepceli alta filtre taktirtmam sana haberin olsun.. emanet mal tasir gibi parca takimasina asla izin vermem operim wish beyaz sakalli yanaklarindan

NDGuniqueMINIistergirl

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                        Tunik yok, onu evde giyiyoz... Kursuncu Teyze tanidik isi yapar.... Kelepceleri taktirtmayiz Pacelombarti'ye baska yerde kullaniriz.

P.S: Hala Giovanni'ye sanki buldugumu koymusum havasi kismina cevap yazmadigina gore durum belli...

Wishkokosman

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Paceman fuarda vardı bilmem bakabildiniz mi R56 degilde Countrymanle karsılastırılabilir bence sadece 2 kapılısı ve bagaj yukleme bolumunu arka stoplardan dolayı biraz sıkıntılı yapmıslar şahsen bana Evouqe un benzeri gibi geldi ben Countrymani tercih ederdim madem buyuk birsey alıcam, sonucta R56 nın verdigi zevki vermez ah R56 4 ceker olsaydı o zaman seker olurdu
                          evogue benzeri demeyelim lutfen ilk pacemanin cizimleri cikti bildigim kadariyla .. evogue kadarda tipsiz bi araba daha yok bicimsiz kullanissiz... #birMINIdegil
                          ben diyorum size ozelde okuyan uni talebelerinde gorecegiz bu paceman'i bide adi lazim degil forumdan bi arkadas alacak
                          bence kesinlikle r56degil r58-r59 all4 olmaliydi s2k tarihe karisirdi ..

Sent from my iPad using TapaTalk HD
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

yok daha öncede konusu geçmişti araştırılmıştı.Önce evoque tasarlandı.Ulaşması kolay bilgiler bunlar.

Ufak tefek benzerlikleri olabilir ama çok farklı tarzları var.İkisi de ayrı güzel bence.
                            sigpic

Yorum Yap

Bende ilk gordugumde evogue'a benzetmiştim arka kısmını. Ama çok beğendim yalan olmasın

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X