Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Paceman fuarda vardı bilmem bakabildiniz mi R56 degilde Countrymanle karsılastırılabilir bence sadece 2 kapılısı ve bagaj yukleme bolumunu arka stoplardan dolayı biraz sıkıntılı yapmıslar şahsen bana Evouqe un benzeri gibi geldi ben Countrymani tercih ederdim madem buyuk birsey alıcam, sonucta R56 nın verdigi zevki vermez ah R56 4 ceker olsaydı o zaman seker olurdu
JCW deyince hep siyah ustu kirmizi mi olmasi gerekiyor? Baska renk olamaz mi?
Bence sole guzel bir Mavi-beyaz, Otomatik, S ve All4 yakisir mi dersiniz?
NIDA'cim sen opsiyonlari belirle (benden bilgili walla), sonra Fatih'in umugunu sikalim.
P.S: Renk secimi degisebilir ama Otomatik, S , All4 kararliyiz. Resimlerde goremiyorum fakat sunroof vardir illaki...
(Daha fazla yazmicam, yine pot kirip Aren ile Kekuti'nin diline dusuyom sonra.)
JCW deyince hep siyah ustu kirmizi mi olmasi gerekiyor? Baska renk olamaz mi?
Bence sole guzel bir Mavi-beyaz, Otomatik, S ve All4 yakisir mi dersiniz?
NIDA'cim sen opsiyonlari belirle (benden bilgili walla), sonra Fatih'in umugunu sikalim.
P.S: Renk secimi degisebilir ama Otomatik, S , All4 kararliyiz. Resimlerde goremiyorum fakat sunroof vardir illaki...
(Daha fazla yazmicam, yine pot kirip Aren ile Kekuti'nin diline dusuyom sonra.)
Wishman
İstedigin opsyonu koyabilirsin Wishmanım ya ne zaman dilime dustun aşkolsun :P
oncelikle bu arkadasimizda beyaz tavan falan gitmez. olabildigince buyuk kalin siyah jant ile desteklenmeli. absolute black govde kirmizi tavan veya starlight blue govde siyah tavan konsepti baz alinabilir. oldukca sert hirsli ve gergin bir gorunume sahip olmasi icin her buldugumiz aksesuari takarsak olmaz .. karartmali xenonlarimiza kardes olsun alalim bi izgaraya siyah cerceveli sisleri onlara da uygun olsun diye .. far cercevelerimizide kaplatiriz tampondaki hava kanallarinin chromelarada renk tercihine gore siyah veya kirmizi yaptik mi ohh miss... herseyden evvel body kit gider. bi kere "duffisor" boyle araclarda olmazsa olmaz bence seytan mirakli viper seritlerimiz starlight blue icin siyah, absolute black icinse kirmizi secilir.. jcwnin yeni buyuk exhaust uclari bu arkadasa supper olur. iskenderi vs. gecelim direk powershopa sokariz bu genci aem hava filtresi (filtreye uygun kule gergiside getirioolarmis) dp, blablabla .. sonra revo yazilimi once stage1 ardindan stage2 ile yollarda gorenleri bastan cikartan bir absolute black arkadasimiz icin 5bijonlu r113 kodlu jcw jantlar varsa (kirmizi ringli) cok cok fena olur nazardan kem gozden pacayi kurtulamayiz..
gelelim ic kismaa..
siyah-kirmizi icin;
bi kere 4tane recaro sart rayli sistemciyiz bu aracta.siyah kirmizi fitilli suet tercihimizdir.kirmizi emniyet kemerleri olabilir. aracta koltuk isitma sarti ongormuyorum zaten. chris'in yaptirdigi su suet kaplamalar hos olabilir kol dayama vs. benim tarzim degil .. MINI visual boost, pianoblack ic kaplamalar,antrasit tavan,yari suet yari deri multi-functional direksiyonda bu arkadasi paklar artik..
Wichcigim sonuc olarak opsiyonlarini belirledigimi alirsak gio gibi yoklugunda ben onu yatirmam orada oylecene ... haberin olsun
Alinti ile cevaplandirmayayim da yer kaplmasin....
Yandik butun paket bana porche fiyatina patliyacak gibi duruyor. Bunlarin hepsi sipariste yapilan istekler mi?
Powershop ve yazilim kismini simdilik unutalim...
P.S: Her buldugumuz aksesuari takarsak lafi sanki bir 'dokandirtma' gibi olmus?
Alinti ile cevaplandirmayayim da yer kaplmasin....
Yandik butun paket bana porche fiyatina patliyacak gibi duruyor. Bunlarin hepsi sipariste yapilan istekler mi?
Powershop ve yazilim kismini simdilik unutalim...
P.S: Her buldugumuz aksesuari takarsak lafi sanki bir 'dokandirtma' gibi olmus?
Wishmantesekkurubirborcbilirman
Sonuc olarak 53bin ε;υ;ρο; + extra tuning masraflarimiz + 2ayda bir kursun doken teyzenin parasi gozden cikarilirsa sikinti yok..
Ama gidipte bu paceman kardesimize kelepceli alta filtre taktirtmam sana haberin olsun.. emanet mal tasir gibi parca takimasina asla izin vermem operim wish beyaz sakalli yanaklarindan
Sonuc olarak 53bin ε;υ;ρο; + extra tuning masraflarimiz + 2ayda bir kursun doken teyzenin parasi gozden cikarilirsa sikinti yok..
Ama gidipte bu paceman kardesimize kelepceli alta filtre taktirtmam sana haberin olsun.. emanet mal tasir gibi parca takimasina asla izin vermem operim wish beyaz sakalli yanaklarindan
NDGuniqueMINIistergirl
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Tunik yok, onu evde giyiyoz... Kursuncu Teyze tanidik isi yapar.... Kelepceleri taktirtmayiz Pacelombarti'ye baska yerde kullaniriz.
P.S: Hala Giovanni'ye sanki buldugumu koymusum havasi kismina cevap yazmadigina gore durum belli...
Paceman fuarda vardı bilmem bakabildiniz mi R56 degilde Countrymanle karsılastırılabilir bence sadece 2 kapılısı ve bagaj yukleme bolumunu arka stoplardan dolayı biraz sıkıntılı yapmıslar şahsen bana Evouqe un benzeri gibi geldi ben Countrymani tercih ederdim madem buyuk birsey alıcam, sonucta R56 nın verdigi zevki vermez ah R56 4 ceker olsaydı o zaman seker olurdu
evogue benzeri demeyelim lutfen ilk pacemanin cizimleri cikti bildigim kadariyla .. evogue kadarda tipsiz bi araba daha yok bicimsiz kullanissiz... #birMINIdegil
ben diyorum size ozelde okuyan uni talebelerinde gorecegiz bu paceman'i bide adi lazim degil forumdan bi arkadas alacak
bence kesinlikle r56degil r58-r59 all4 olmaliydi s2k tarihe karisirdi ..
Yorum Yap