Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Countryman 4x4

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Alen abi dyno işini hallettinmi?
    sigpic

Yorum Yap

Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      ben yavaş yavaş niyetleniyorum
      Abi konustuktan sonra anlatsana bize de durumu, merak ediyorum.

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Alen abi dyno işini hallettinmi?
        Kekuti vazgecirdi beni
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aradım benim araç 2012 temmuz çıkışlı 2012 lerde beyin password korumalı imiş o sorunu çözünce arayacak daha önce 2011 lere yapmış 145 bg civarı oluyor araç memnunlarmış 750 tl dedi kısacası bekleyeceğiz.

Yorum Yap

neden vazgeçtin dyno dan?

Yorum Yap

Aradım benim araç 2012 temmuz çıkışlı 2012 lerde beyin password korumalı imiş o sorunu çözünce arayacak daha önce 2011 lere yapmış 145 bg civarı oluyor araç memnunlarmış 750 tl dedi kısacası bekleyeceğiz.
              Oooo ok bana uyar ozaman. 11' benim arac cunku. 145 beygir'de ucurur aracı, tork'a bisey demedi mi?

Yorum Yap

torkta 320 civarı oluyor istersen birlikte bir gidelim cumartesi ayrıntılı konuşalım yaptığı aracın sahibinin telini alıp onunlada konuşalım hatta arabasını bir deneyelim.
                bu arada yakın bir arkadaşının 2012 si varmış şifre sorununu çözünce ilk onu halledecekmiş o aracıda deneyebiliriz.

Yorum Yap

torkta 320 civarı oluyor istersen birlikte bir gidelim cumartesi ayrıntılı konuşalım yaptığı aracın sahibinin telini alıp onunlada konuşalım hatta arabasını bir deneyelim.
                  bu arada yakın bir arkadaşının 2012 si varmış şifre sorununu çözünce ilk onu halledecekmiş o aracıda deneyebiliriz.
                  Olur ama benim daha araç 7 aylık, garantisinin bitmesine biraz daha yakın yaptırıcam ben. Yine de deneyebiliriz tabi.

Yorum Yap

kesinlikle anlayamazlar diyor tek sıkıntı bmw tarafından güncel yazılım yüklenirse bizimki siliniyormuş ozamanda tekrar ücretsiz yüklerim diyor.
                    seninki nasıl 7 aylık 2012 olmuyormu ozaman?

Yorum Yap

kesinlikle anlayamazlar diyor tek sıkıntı bmw tarafından güncel yazılım yüklenirse bizimki siliniyormuş ozamanda tekrar ücretsiz yüklerim diyor.
                      seninki nasıl 7 aylık 2012 olmuyormu ozaman?
                      Aa pardon ya kafam bi dunya bugun, pardon. Ama bana beyni acalarsa anlarlar demislerdi.

Yorum Yap

bilemiyorum gidip bi konşmak lazım beyin vidalı yada soketli bi durumdaysa nasıl anlasınlarki açılıp kapandığını 2 günde toz içinde kalıyor hertaraf zaten.
                        bilgisayara bağlandığında anlaşılmıyormuş.

Yorum Yap

bilemiyorum gidip bi konşmak lazım beyin vidalı yada soketli bi durumdaysa nasıl anlasınlarki açılıp kapandığını 2 günde toz içinde kalıyor hertaraf zaten.
                          bilgisayara bağlandığında anlaşılmıyormuş.
                          Ok abi gidelim haftaya cumartesi

Yorum Yap

neden vazgeçtin dyno dan?
                            Yani araba için cok yararlı birsey degil onun yerine yolda deniycem standart bir all4 bulup.
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslında yazılımdan önce hızlanma değerlerini biryere not etmek gerek sonrasında kıyaslayabilmek için.

Yorum Yap

arkadaşlar her zmn stock araç denk gelmiyor.En iyisi kendiniz 100 - 200 hızınızı ölçün.Aradaki saniye farkı yeter ztn.
                                sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X