Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Abi avuc ici kadar boyada veya farkli islemlerde kendi boyacinizi tercih edin ama degil ufak tas izleri cit cit gelenlerde anlasilmaz kaldirir .Kutu olarak yazmisim ama stick yapistiricilar var ya abi kagit kullanimlarina uygun onlar kadar .Kutuyu yanlis yazmisim ben .
Abi avuc ici kadar boyada veya farkli islemlerde kendi boyacinizi tercih edin ama degil ufak tas izleri cit cit gelenlerde anlasilmaz kaldirir .Kutu olarak yazmisim ama stick yapistiricilar var ya abi kagit kullanimlarina uygun onlar kadar .Kutuyu yanlis yazmisim ben .
Bildigimden degil, bilmedigimden yaziyorum. Bende Giovanni'nin kaliperleri boyanirken ogrendim 'yillandirma' islemini... Ufak yerlerde buna gerek yok haklisin, ama senin MINI gibi degilde bizim ,MINI'ler gibi 'yasli' olanlarda 'local' boyalar buyuk sikinti. O yuzden yazdim, bilmeyenlere bilgi babinda.... :-)
Bildigimden degil, bilmedigimden yaziyorum. Bende Giovanni'nin kaliperleri boyanirken ogrendim 'yillandirma' islemini... Ufak yerlerde buna gerek yok haklisin, ama senin MINI gibi degilde bizim ,MINI'ler gibi 'yasli' olanlarda 'local' boyalar buyuk sikinti. O yuzden yazdim, bilmeyenlere bilgi babinda.... :-)
Cok dogru yazmisin abi eyvallah yasli araclarda boyaci huneri devreye giriyor ustalik orada benim boya islerimi maslak temelliye yaptiriyorum sanada tavsiye ederim. Seve seve ilgilenirim ..Aklinda olsun.
Yorum Yap