Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Motordan Gelen Ses ve Alt Takımdan Gelen Sürtünme Sesi

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Motordan Gelen Ses ve Alt Takımdan Gelen Sürtünme Sesi

    teşekkürler.
    En son düzenleyen alibasacik; 21-08-17, 12:36.

    #2
    Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar selamlar, yarın arabam servise yatacak sorun yüzünden ama yine de buraya konu açmak istedim belki aynı sorunu yaşayan olmuştur.

    Araç agresif kalkış yapınca ve 130 la giderken overboost açmadan gazı kökleyince 4bin devir üstünde acayip bir şekilde ıslıkla karışık sürtünme tarzı bi ses çıkartıyor.

    Motor 1.6 190hp liklerden motorda oynama modifiye yok.

    2. sorunum arabayı aldığımdan beri mevcut, aslında @NDG arabamı sürdüğünde bi sorun yok normal demişti ama yine de kafamı kurcalıyor (nazlı sana güveniyorum orayı karıştırmayalım şimdi) biraz pimpiriğiz..

    özellikle otoparkta veya kaymak asfaltta gaza bastığım zemine ayağımı koyduğumda alt kısımdan teker dönüşüyle beraber bir sürtünme hissediyorum, anlatması zor fakat çok da hafif bir ses çıkartıyor vuuv vuuv vuuv tarzında, hızlandıkça vuvuvuvuv diye doğru orantıda hızlanıyor. nazlı manifold ve normal demişti bütün motorlarda varmış bu olay ama daha çok yürüyenden geliyo sanki. aynı hissi yaşayan oldu mu diye merak ediyorum zira kaymak yolda altımda sanki lastik hatalıymış gibi ses ve his oluşması sinir bozucu olabiliyor insanın kafası takılınca..
    bence normal degil bakilmasi lazim, aracinizi hangi servise biraktiniz bilmiyorum ama MINI konusunda AYN den baska bir yere guvenmeyin 12 senelik bir ve 5 MINI sahipliginden sonraki bir tavsiyedir benimki.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

    sigpic

    www.MINIClubTR.com

    Instagram

    Yorum Yap


      #3
      servise goturmek en dogrusu olacaktir. bahsettiginiz problemleri yasamadan anlamak zor gibi.
      gecmis olsun, servis sonrasi sonuclari da paylasirsaniz sevinirim
      www.haktankeskin.com

      Yorum Yap


        #4
        Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş
        abi daha garanti bitmedi istinyeye bıraktım daha önce de trim sesi yüzünden bırakmıştım halletmişlerdi garantiden. garanti bitince ayn ye yönelicem gibi herkes orayı tavsiye ediyor

        gelişmeleri buradan paylaşıcam, arabayı da sorunu tespit edemedik derlerse teslim almam, ben biner gösteririm ustaya. daha önce de servise bıraktığımda söyledim bi sorun bulamadık dediler ben de daha garanti devam ediyor diye sonra getiririm demiştim. bu sefer almicam arabayı tespiti yapılmadan bunun. öbür motor sesi olayı zaten bariz.

        işin kötüsü daha 1 günde arabamı özledim, m paket 320ied verdiler motoru dışında pek tutmadım direksiyonu fln yavan geldi güven alamıyorum arabadan sport plusta bile

        gelişmeleri yazarım.
        Geçmiş olsun gelişmelerden haberdar ediniz
        IS IT LOVE?

        www.MINIClubTR.com

        sigpic

        Yorum Yap

        Hazırlanıyor...
        X