Slm arkadaşlar, Mini'm 2011 cm all4 otomatik, sorun söyle 100 km'lik yoldan geldim hava sıcaktı ve klima açıktı arabadan lıkır lıkır ses gelmeye başladı bir süre sürdü tam park edecektim sanki bir şey kırılmış gibi bir ses geldi ve Akü işareti yandı ve şıkırtı gelmeye başladı sizce sorun nedir? En yakın servis bana 135 km uzakta sizce ne yapmalıyım? Konuyu yanlış yere açmış olabilirm afola..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Acil yardım
Çöküş
X
-
Acil yardım
Kayis kopmus sarj dinamosu donmeyi birakmis olsa daha agir sonuclar olurdu; ama sarj dinamosu icinde bir problem oldugunu tahmin ediyorum ben, kayis yine dönüyordur ama icindeki disliler mi kirilmistir artik bilemeyecegim
Sadece dinamodaysa sorun, akunuz de yeniyse hemen bir sey olmaz ama tamir ettirmek şart yoksa her stop ettiginizde manuel sarj yapmak zorunda kalirsiniz
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler arkadaşlar, sorun çözüldü ama çok ilginç krank'ı döndüren kulemi pulemi bilmiyorum yerinden çıkmış kayış boşta 3 tane civata tutuyor nasıl çıkar cok şaşırdım 40 km de araba. Neyseki çok şükür oldu tekrardan teşekkürler..
Yorum Yap
Yorum Yap