Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Navigasyon guncellemesi nasil yapilir
Çöküş
X
-
Eline saglik Alen abi. Cekerken biraz utanmis bir hava olsada, anlatim guzel olmus
Bu arada T.C de Youtube acamayan tek zad benim heralde1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEline saglik Alen abi. Cekerken biraz utanmis bir hava olsada, anlatim guzel olmus
Bu arada T.C de Youtube acamayan tek zad benim heralde
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterişim belki düşebilir belki sana ilerde
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvin garajında cok bagırarak cekmedim malum geceyarısı yaptım apartman görevlileri uyanmasın diye Çekingen bir yapım oldugundan öyle çıkmış sesim :P bu arada arabasında Navigasyon olup da 2011 yılındaki Borusanın kod vermedigi magdurlardansanız navigasyonunuz özenle aktive edilir
harika paylaşım olmuş eline sağlık abi.
kendime rakip olarak görebilirmiyim abi seni ?
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMenude bt ve usb gorunuyormu peki ? Ncs den acilmasi gerekebilir belki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta ikinci el Countryman CooperS aldım ve navigasyonun çalışmadığını gördüm.
Aktivasyon kodu gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Birde konu ile ilgili videoda torpido gözünde USB girişi görünüyor ancak benim aracımda mevcut değil.
Bu durumda ben nasıl harita güncelleyebileceğim?
Yorum Yap
-
Aslı beyoglue tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar,
Geçtiğimiz hafta ikinci el Countryman CooperS aldım ve navigasyonun çalışmadığını gördüm.
Aktivasyon kodu gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Birde konu ile ilgili videoda torpido gözünde USB girişi görünüyor ancak benim aracımda mevcut değil.
Bu durumda ben nasıl harita güncelleyebileceğim?
Yorum Yap
Yorum Yap