Ertürk vasıtasıyla getirttim. Lastik olarakta Michelin Pilot Super Sport - 225/40 R19 tercih ettim. Yol tutuş mükemmel oldu. Araba RFT'lerden kurtulduğu için rahatladı. Toplamda 9000 TL gibi bir ücret ödedim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19'' x 7,5 R134 kodlu Mat Siyah OEM JCW Jantları
Çöküş
X
-
19'' x 7,5 R134 kodlu Mat Siyah OEM JCW Jantları
07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
07 FGF 46 - ROYAL GREY '11 COUNTRYMAN S ALL4 - SOLD
DONANIM:
19'' R134 JCW WHEELS - 225/40 R19 MICHELIN PILOT SUPER SPORT - MILLTEK CAT-BACK+DOWN PIPE - PIPECROSS FOAM FILTER - PACEMAN JCW FRONT LIP - POWERSHOP ECU REMAP - JCW PLUGS
FORGE RECIRCULATION VALVE - BLACK RACING STRIPES - LED SIGNALS - LED DRL'S - LED INTERIOR LIGHTS ...
www.seyahatgunlugum.com
sigpic -
Fatih V.
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle dogru karar!!!! R134 MINI JCW Cross Spoke Jantlar CM ve PM icin en mukemmel olanidir bence Gule gule kullanın taslardan kaldirimlardan uzak insallah!
Su asi goruntu bu jantlarla cok guzel saglaniyor..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
DONANIM:
19'' R134 JCW WHEELS - 225/40 R19 MICHELIN PILOT SUPER SPORT - MILLTEK CAT-BACK+DOWN PIPE - PIPECROSS FOAM FILTER - PACEMAN JCW FRONT LIP - POWERSHOP ECU REMAP - JCW PLUGS
FORGE RECIRCULATION VALVE - BLACK RACING STRIPES - LED SIGNALS - LED DRL'S - LED INTERIOR LIGHTS ...
www.seyahatgunlugum.com
sigpic
Yorum Yap
-
Alen'cim şimdi konuştum Powershopla, ürünler Nisanın ilk haftası burada olacak. Ben de o zaman gelicem muhtemelen. Sandığımdan uzun sürdü ama fabrika ancak hazırlamış malları. Ayrıca Forge intercooler da getiriyorlar. Şeytanlar çevremde geziyor, intercooler upgrade de mi yapsak acaba07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
DONANIM:
www.seyahatgunlugum.com
sigpic
Yorum Yap
-
Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen'cim şimdi konuştum Powershopla, ürünler Nisanın ilk haftası burada olacak. Ben de o zaman gelicem muhtemelen. Sandığımdan uzun sürdü ama fabrika ancak hazırlamış malları. Ayrıca Forge intercooler da getiriyorlar. Şeytanlar çevremde geziyor, intercooler upgrade de mi yapsak acaba
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana sorarsan bizim turbolara intercooler gerekmiyor sonucta intercoolerdan sonra bir de turbo lag ile ugrasacaksın. Ama araç JCW olsaydı o zaman düsünülmesi gerekn bir ayrıntıydı bosver seytanları sen beni dinle07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
DONANIM:
www.seyahatgunlugum.com
sigpic
Yorum Yap
-
Jantlar super olmus! Gule gule kullanin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap