Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Runflat ve normal lastikler arasinda lastik hava basinci farki var midir?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Runflat ve normal lastikler arasinda lastik hava basinci farki var midir?

225 45 18 Goodyear Efficient Grip RFT lerimi DUNLOP Sportmaxx TT lastikler ile degistirdim Dunloplar RFT degil, lastiklere hava basarken basıncları kapıda yazan şekilde mi yapmak lazım yoksa farklı bir hesap yöntemi var mıdır?
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

kapıdakine uymak her zaman iyidir derim abi.

RFT olarak Dunlopta çok sıkıntı yaşadım iyiki RFT Dunlop almamışsın. Şuanda pirelli cinturato 225 45 18 RFT kullanıyorum Dunloptan sonra çok çok memnunum, tabiki sert küütt diye çukura girdiğimde ses geliyor ama Dunlopa göre Pirellinin bu serisi daha dayanlıklı ve tutuşu iyi diyebilirim.

Yorum Yap

Dunlopları RFT almadım Goodyear ve Dunlop aynı fabrika zaten RFT cok sert oldugundan bir de arabada spor suspansyon paketi oldugundan iyice sert oluyordu simdi rahatladım biraz arabada rahatladı.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bende kurtulmayi düşünüyorum rftlerden bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende konfora ereceğim (:

Sent via Tapatalk
        5 Black.

Yorum Yap

rft ile ne kadar psi basıyordun abi?
          rft ler yanak ve içerden destekli olduğundan dolayı çok serttir yapı olarak, normal lastiğe geçtiğinde bence aynı değerleri kullanmak pek doğru olmaz ama kesin birşey diyemicem
          bence kapıdaki değerlerdense lastiğin üretici firmasının değerlerini kullanman daha iyi olur.. 32-33 psi hatta belki daha ağır olduğu için 35 psi kullanılabilir diye düşünüyorum ama bakmak lazım.. birde kendin deneme yanılma yaparsan bence çok daha verimli olur.. yoldaki tepkilerine göre arttırıp azaltabilirsin optimumu bulana kadar..

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            rft ile ne kadar psi basıyordun abi?
            rft ler yanak ve içerden destekli olduğundan dolayı çok serttir yapı olarak, normal lastiğe geçtiğinde bence aynı değerleri kullanmak pek doğru olmaz ama kesin birşey diyemicem
            bence kapıdaki değerlerdense lastiğin üretici firmasının değerlerini kullanman daha iyi olur.. 32-33 psi hatta belki daha ağır olduğu için 35 psi kullanılabilir diye düşünüyorum ama bakmak lazım.. birde kendin deneme yanılma yaparsan bence çok daha verimli olur.. yoldaki tepkilerine göre arttırıp azaltabilirsin optimumu bulana kadar..
            genelde 4x4 ve yüksek ebatlı araçlarda 45psi basılıyor ama ? CM'de yan kapı içinde kaç psi basılması gerekiyor yazıyormu Alen abi ?
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

http://www.northamericanmotoring.com...run-flats.html

[FONT=verdana] 42 psi front / 36 psi rear
              bu mantıklı geliyor mu size arkadaşlar?

kapıda 38/38 yazıyor [/FONT]

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                http://www.northamericanmotoring.com...run-flats.html

[FONT=verdana] 42 psi front / 36 psi rear
                bu mantıklı geliyor mu size arkadaşlar?

kapıda 38/38 yazıyor [/FONT]
                Orcun bana mantıksız geldi aynı konuyu ben de NAM dan okudum yani önlere fazla basarak kafadan iyice kaydırır arabayı bana mantıklı gelmedi.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Orcun bana mantıksız geldi aynı konuyu ben de NAM dan okudum yani önlere fazla basarak kafadan iyice kaydırır arabayı bana mantıklı gelmedi.
                  aynen adam hayatını anlatmış bide bize ne arkadaş..

abi sen 38/38 olarak biraz kullan derim yol tutuşu nasıl biraz da duruma göre yükseltirsin olmadı.

Yorum Yap

4 çeker için yazmamıştırlar

Yorum Yap

4 ceker icin yazmıs adam all4 s için

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        4 çeker için yazmamıştırlar
                        4 ceker icin yazmıs adam all4 s için
                        konu tam bize uyuyo fakat sahibi olaya babasını bile katmış deli deli

Yorum Yap

saçma, yaw NAM'a falan güvenmeyin bu kadar Gidin Hunter Rot Balans Tuncay abiye danışın gevurlar herşeyi iyi bilmez

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            saçma, yaw NAM'a falan güvenmeyin bu kadar Gidin Hunter Rot Balans Tuncay abiye danışın gevurlar herşeyi iyi bilmez
                            Guvenecek elle tutulur bir bilgi veren olmamıs NAMda bu konu hakkında zaten. şu anda bana lastikcimin degerleri fena gelmiyor(yanında değildim kac bastı bilmiyorum) ama aksam normal degerlerime getiricem iş çıkışı bakalım ne fark olacak

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Guvenecek elle tutulur bir bilgi veren olmamıs NAMda bu konu hakkında zaten. şu anda bana lastikcimin degerleri fena gelmiyor(yanında değildim kac bastı bilmiyorum) ama aksam normal degerlerime getiricem iş çıkışı bakalım ne fark olacak
                              Abi rft zamaninda kac kullaniyordun ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X