selamlar! şöyle bir problemim var ki; arabamı park edince inanılmaz bir fan sesi geliyor. Mini'lerde normal sanıyordum ama benimkinden çıkan ses ciddi rahatsız edici. Suyuna da baktırdım kaç kere, motoru yakıcam diye korkuyorum. başka ne neden olabilir ki?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
problem problem :)
Çöküş
X
-
tgckucukonderEtiketler: Hiçbiri
-
Selam, r53lerde isinma sorunu oluyor. Yani r56ya gore fan daha fazla calisiyor..
Eger uzun sure calisma yada kisa sureli calisiyorsa belki termostat sensorunde sikinti vardir.. R53'cu mod arkadaslardan yardim talep edelim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
tgckucukonder
-
Sponsorumuza ugrayabilirsin Tugce, spora gitmessin bi gun olur biter
Cok buyuk bir sorun deil cozumu kolay ama baktirmak lazim kesinlikle.. Fan onemli.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
tgckucukonder
aa sporuma taş geldi haha çok ayıp
sponsorunuza sabah 08:30 civarı uğrıyım da sporumdan geri kalmıyım ben çok merci
Yorum Yap
-
Aslında minide en sevmedigim olay bır hararet gostergesi durumu...
Arkadaslar ıkı ıhtımalıde soylemısler. en buyuk ıhtımal tesmostatın arızalanıp acık kalması seklınde olabılır. Bazı arabalarda termostat arızası fan acarak calısırken bazılarında sadece su pompası devırdaımı surduruyor.
ıkıncı sıstemde ıkı kademelı fanların olması. Bır arıza anında calısan ıkıncı kademe genelde yazılım guncellemelerınde arac kendını arızaya aldıgı zaman calısıyor.
bır servısın gormesınde yarar var.[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göstereger bu sorunsa aynısı bende de oluyor park halınde 5 dk kadar fan calsıor asırı sesli hemde normaldır dıe tahmın edıyordum cok ısınıyor cunku bır elden gecırelım
Yorum Yap
Yorum Yap