Allah korusun patlaticaksiniz arabayi ya [emoji3]masallah abi cok guzel olmus
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Intercooler
Çöküş
X
-
Masallah sifir gibi olmus ellerinize saglik. Bu arada aseton da kullanabilirsiniz temizlik icin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
1lt benzin dök içerisine iyice çalkala en az 5-10dk. Sonra dök.
Bir yorum yaz:
-
Bildigim kadariyla yag sokucu ile yikiyorlarmis. Sormak lazim emin degilim yigitcim.Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryine radyatörcü mü temizliyor yoksa ben mi temizliyeyim ?
Bir yorum yaz:
-
yine radyatörcü mü temizliyor yoksa ben mi temizliyeyim ?Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNacizene tavsiyem icini solusyonla da temizlettir. Buharlasan yaglar yapismistir simdi
Bir yorum yaz:
-
Nacizene tavsiyem icini solusyonla da temizlettir. Buharlasan yaglar yapismistir simdiAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstereyw teşekkürler
Evet yazıyı şablonla çıkardım stencıl şablon.Üstüne koyup sprayı sıkıyorsun kaldırınca bu şekilde oluyor.Bu hafta radyatörcüde kaçak testini yaptırırım bi sorun yoksa haftaya Ayn deyiz.
Bir yorum yaz:
-
eyw teşekkürler
Evet yazıyı şablonla çıkardım stencıl şablon.Üstüne koyup sprayı sıkıyorsun kaldırınca bu şekilde oluyor.Bu hafta radyatörcüde kaçak testini yaptırırım bi sorun yoksa haftaya Ayn deyiz.
Bir yorum yaz:
-
Valla süper olmuş.
Bir yorum yaz:
-
cok guzel olmus, ellerine saglik. yaziyi nasil yazdiniz? sablon falan mi cikarttiniz?
Bir yorum yaz:
-
Bugun hallettim sadece üstüne verniği kaldı birde göçen ezilen yerleri tek tek tamir edicem.Çok uygun fiyata aldım bunu baya bir toparladımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence en guzeli gri uzerine kirmizi alta yazisi.. benim forge'umun uzerinde mavi forge yaziyordu hic gorunmuyordu on panjurdan
intercooler yeterli soguklugu saglayacagi icin daha cok acabilirsiniz araci. yani yazilimi guncelletmemek coolera bosuna para vermis olmak olur 

Verniksiz hali
Bir yorum yaz:
-
Uzerine far vurunca biraz gozukuyor
Bir yorum yaz:
-
iyi sevindim saçma çünkü bu kadar gözükmesi.. Hafifçene ALTA yazı gözükse yeterli.
Bir yorum yaz:
-
sagdaki aracin alt izgarasini cikartmislar, yoksa boyle bir goruntu olmuyor takinca
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: