Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Intercooler
Çöküş
X
-
Bu iki araçda aynı , anlamadıgım sağdaki resimde alta ızgarayı mı sökmüş ?? Bu kadar net gözükmez herlade sanmam yani.
-
Çok çok küçük bir boost kaybı olacaktır ama emiş sıcaklığını aşırı stabil tutabileceğiniz için çok keyifli ve her bastığınızda aynı giden bir arabanız olacaktır
yazılım da eklenirse, intercooler sonrası, tadından yenmez. Ben de haftasonu dv+filtre+dp üçlüsüne intercoolerı ekleyeceğim. Sonrasında daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.
Bir yorum yaz:
-
bence en guzeli gri uzerine kirmizi alta yazisi.. benim forge'umun uzerinde mavi forge yaziyordu hic gorunmuyordu on panjurdan
intercooler yeterli soguklugu saglayacagi icin daha cok acabilirsiniz araci. yani yazilimi guncelletmemek coolera bosuna para vermis olmak olur
Bir yorum yaz:
-
Bende 2. el Alta aldım baska forumdan bir arkadaştan , yalnız 1-2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim..
1- Boyası dökülmüş baya anlamadım nasıl dökülmüş ama yeniden boyayacağım sizce hangi renk güzel olur ? Birde taktıgımda dışardan karşıdan bakınca gözüküyor mu ? Ona göre renk ve ALTA logosunu boyayacam daha dogru boyasını alıcam işte.Ama karşıdan gözükmüyorsa kafama göre boyarım.
2-Yeniden yazılım attırmam gerekir mi ?
3- Kaçağı yoktur eminim ama yine taktırmadan bi test yaptırmak istiyorum AYN de varmı öyle bir aygıt yoksa radyatörcüler falan mı bakıyor ? Nasıl yaptırırım ?
Bir yorum yaz:
-
Yanlis hatirlamiyosam uyumlu demislerdi ama genede sorusturmakta fayda var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
R56 ve r60 uyumlumu onu arastiriyim once
Bir yorum yaz:
-
Intercooler
Bence hangisi ucuzsa onu tercih et direk, alta da forge da gayet basarili. Buldugun altayi al derim
Bir yorum yaz:
-
R56 mi aracinizAslı apo tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralta kullanıyorum..sıkıntı yok..
Bir yorum yaz:
-
Ikisinide buldum alta biraz daha ucuz sadece
Bir yorum yaz:
-
Seckinin arabada aldığımız zaman aralarındaki fiyat farkı çok fazlaydı.
Ama bana göre ve powershopta yaptığımız dyno day e göre, Alta başarılı.
Ama boyası dökülür, tampona oturmaz vs pek içe sinmesede en doğru performansı alabildiğim cooler buydu.
Litre farkı olarak 0.8 kitre aalta daha büyük.
Forge, evolve, helix bunlar kendini kanıtlamış markalar.
HANGİSİNİ BULURSANIZ ONU ALIN
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: