Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 JCW ayna ve tavan kaplama
Çöküş
X
-
bence butubluk ve digerlerinden farklilik sagliyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfar nikelajini govde rengi yapinca sanki farlar kuculmus gibi duruyo ya
Bir yorum yaz:
-
far nikelajini govde rengi yapinca sanki farlar kuculmus gibi duruyo ya
Bir yorum yaz:
-
far nikelajlarini ve scoopu govde rengi yapip tavani ve aynalari kirmizi yapmak hos olabilir.. goruldugu gibi siyah kaplamalari hemen hemen her aracta gorebiliyoruz...
Bir yorum yaz:
-
Super o zaman 2 saatlik isi varAslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterScoop zaten kaplamaki kaplamayi soktugumde govde rengine donucek
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Scoop zaten kaplamaki kaplamayi soktugumde govde rengine donucekAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren temizi scoop ilbantekinde boyanirken protacta tavan ayna kaplamasini halletmen, cumadan gelip scoopu birakirsin ilbantekinlere, cumartesi araba kaplandiktan sonra takarsin
Bir yorum yaz:
-
en temizi scoop ilbantekinde boyanirken protacta tavan ayna kaplamasini halletmen, cumadan gelip scoopu birakirsin ilbantekinlere, cumartesi araba kaplandiktan sonra takarsin
Bir yorum yaz:
-
Bn de kaplamalari sokmeyi dusunmuyorum scoop disinda o zman son karar scoop govde rengi,tavan ve aynalar kirmizi peki simdi bn bunlari nerede yaptirayim
Bir yorum yaz:
-
+1 katiliyorum. Siyah fara siyah kaplama guzel duruyorAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFar tabanı siyah oldugu için siyah kaplmlar kötu durmaz bence. Ama scoop direk gövde rengi 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Far tabanı siyah oldugu için siyah kaplmlar kötu durmaz bence. Ama scoop direk gövde rengi 😀
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle LOT diyorum.Ayna-Tavan Kırmızı,Scoop Gövde rengi. Artı olarak far çerçevelerinde falan kroma dönmelisin.Siyah güzel durmaz.
Bir yorum yaz:
-
Orhan kirmizi sende muthis durur... govde rengi scoop birde bence 😀 bide cift serit ceksen siyah-kirmizi ince cizgili iyi durur.Hk jcw de ki gibi
Bir yorum yaz:
-
Dun de dedigim gibi KirmiziAslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu hortlatmak istedim artik son fikirler ne diyorsunuz son olarak kirmizi tavan kirmizi aynaya gecme vakti geldi mi gorsel olarak bir kac foto paylasmak istiyorum

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: