Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 JCW ayna ve tavan kaplama
Çöküş
X
-
Abim benim supersin yaaaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Benden bu kadar
instagram.com/minicooperaksesuar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben yere basildiginda daha guzel olacagini, kirmizi tavan kaplama ile replika duracagini dusunuyorum...
Kirmizi tavani oldum olasi sevemedim
Bir yorum yaz:
-

Amatör bir sekilde ortaya ne cikar diye Yaptım biseyler
Aşağı yukarı boyle olacak tabi renk biraz farkeder. Ama bence siyahtan daha guzel
Scoop da belki katlanabilir ya da scoop cevresine Kirmizi gp şeridi çekilebilir. Örnek olsun sana Orhancim 
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAbi cok tesekkur ederim mitotiye mesaj attim ama geri donmedi ondan dolayi sizlere sorayim dedimAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim kesinlike kırmızı yap,kardeşimsin sen benim açık konuşayım sende biliyorsun zaten araban çok eski duruyor.Dön kırmızıya canlanacak araba.Mitoti'ye sor o da kırmızıya dönmüştü işçilik ve malzeme gayet kaliteli duruyor. Ben Protac'ı tavsiye ederim sana.
Bir yorum yaz:
-
Abicim kesinlike kırmızı yap,kardeşimsin sen benim açık konuşayım sende biliyorsun zaten araban çok eski duruyor.Dön kırmızıya canlanacak araba.Mitoti'ye sor o da kırmızıya dönmüştü işçilik ve malzeme gayet kaliteli duruyor. Ben Protac'ı tavsiye ederim sana.
Bir yorum yaz:
-
R56 JCW ayna ve tavan kaplama
R56 JCW aracimin rengi pepper white ve siyahtir.tavan ve yan aynalarini kirmiziya kaplatmak istiyorum.maglum siyah tavan araci eski gosteriyor nerede kaplatabilirim ve sizce nasil olur yorumlarinizi bekliyorum.Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: