Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
"The economical LEDs are highly durable and can simply be inserted in the existing holder."
90 pound'a çok ekonomik olduklarını anlamakta zorlanıyor muyum ? yoksa normal mi
Abi arabanın ekeltrigini Bedasa baglı sanıyor herhalde bunu yazan arkadas bugune kadar arabın iç lambalarından biri patlamadı bende neyi ekonomik olabilir ki, daha az elektrik harcadıgından dinamodaki yük azalır ve arac %00000000.1 oranında ekonomiklesir mi yani :P
1) led kullanarak aracın elektrik yükü azaldığına ekonomik demiş olamaz
2) 90 pound'a ekonomik hiç demiş olamaz...
3) ben de daha patlayan iç lamba görmedim. dolayısı ile ona da ekonomik demiş olamaz
ama zaten biz bu arabaları akla mantığa yatmadığı için sevmiyo muyuz?
2009 JCW Dark Silver/ Black
BC1182 Stock to the bone...
1) led kullanarak aracın elektrik yükü azaldığına ekonomik demiş olamaz
2) 90 pound'a ekonomik hiç demiş olamaz...
3) ben de daha patlayan iç lamba görmedim. dolayısı ile ona da ekonomik demiş olamaz
ama zaten biz bu arabaları akla mantığa yatmadığı için sevmiyo muyuz?
hah en son satirda toplamissin konuyu. :-)
Ekonomi kismina girmeyecem ama LED interior bir harika oluyor bunu solerim.
wishmaaan cenen ne dusmus ne zaman arasam mesgul o telefon bi ara beni conem
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Ben bu duyguyu hic yasamadim, manevi ufaklik, sen caldir kapat ben ararim. :-)
P.S: Starbucks sponsorun olayim dicem ama beni asacak diye korkuyom. :-)
P.S 2 : Yahu desifre etme beni, ben kendimi asosyal, huysuz, evde oturan, internet magduru, yasli bir adam olarak tanitiyom buradan ki ilgi cekeyim diye... Bozuyon butun planlarimi...
Ben bu duyguyu hic yasamadim, manevi ufaklik, sen caldir kapat ben ararim. :-)
P.S: Starbucks sponsorun olayim dicem ama beni asacak diye korkuyom. :-)
P.S 2 : Yahu desifre etme beni, ben kendimi asosyal, huysuz, evde oturan, internet magduru, yasli bir adam olarak tanitiyom buradan ki ilgi cekeyim diye... Bozuyon butun planlarimi...
Wishyaneeman
Neyse simdi sen jR. i gor aksam gossiplencez biraz
Yorum Yap