Bnde cok guzel bi R56 cooper s resmi var uzerinde ayni bu tampondan var hatta ck begendigimden kaydetmistim smdi yukleyip paylasmaya calisiyorum sizle ama Tapatalk'a 20 yada 30 dan fazla resim yuklenmiyormus, bu foruma yukleyi secince yuklemiyo bilgisayardan denedim tekrar yuklemedi var mi bi yolu
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Duell AG R60 Show is about to start!
Çöküş
X
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBnde cok guzel bi R56 cooper s resmi var uzerinde ayni bu tampondan var hatta ck begendigimden kaydetmistim smdi yukleyip paylasmaya calisiyorum sizle ama Tapatalk'a 20 yada 30 dan fazla resim yuklenmiyormus, bu foruma yukleyi secince yuklemiyo bilgisayardan denedim tekrar yuklemedi var mi bi yolu
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana da oyle diyordu ipadden limitsiz yukleyebiliyorum android icinde $1 verdim limitsize gectim
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Yorum Yap
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 usd verip kurtuldm bu isten tesekkurler artik resmi paylasabilirim ben gorunce cok beenmistim ama Duell oldugunu bilmiodum
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben hala ceki demiri deligi nerede diye soruyorum
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben hala ceki demiri deligi nerede diye soruyorumsigpic
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersana ozel olsun diye bir aparat yapacaklarmis konustum ben sirf sen al diye
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Yorum Yap
-
En azindan adam ceki demirini sordu. Ben bu sefer bu tampon R50 ye uyar mi diye sormuyorum.
P.S: Zaten Kekuti'ye ne verdilerse yilbasi gecesi 3 gundur adam kulak memesi kivaminda, o yuzden yapabilecegim butun patavatsizliklari yilin bu ilk gunlerinde kullaniyorum.
Wishcekmeyinbuadamaayaruzuluyorsonraman
Yorum Yap
-
Ceki demiri kullanmiorz biz bozulmaya arabalar yapioruz alien baskan
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 usd verip kurtuldm bu isten tesekkurler artik resmi paylasabilirim ben gorunce cok beenmistim ama Duell oldugunu bilmiodum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
Yorum Yap