Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Duell AG Fiyatları
Çöküş
X
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSgl haktan takılacakalar arasında yerini aldı ama satışı olabilir yakında acelem yok top yekün miniye elveda olabilir .MİNİ ARTIK MİSYONUNU DOLDURDU ,(kısmet herşey)
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan guzelmis. Gule gule kullan.. Takinca da foto paylasirsin herhalde..
Sent from Beko Su Sebili..
Sgl haktan takılacakalar arasında yerini aldı ama satışı olabilir yakında acelem yok top yekün miniye elveda olabilir .MİNİ ARTIK MİSYONUNU DOLDURDU ,(kısmet herşey)
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfakdan bir kare gelsin .Gün itibariyle elimde. Bir eksikle onun yerine karbon direksiyon bilezigi geldi elimde 3 adet oldu .
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Ufakdan bir kare gelsin .Gün itibariyle elimde. Bir eksikle onun yerine karbon direksiyon bilezigi geldi elimde 3 adet oldu .
Bir yorum yaz:
-
Direksiyon tamam henuz teslim alamadim bu gun veya yarin elimde olur bakalim nasil ?
Bir yorum yaz:
-
Is tasarim oldu mu fiyat herseyde ucar .Carbonun asamalari zor bol el isciligi var bana sunulan seceneklerden eleyerek kendime olusturdum yoksa secenek cok fiyatda cok .Ben hic fiyat yazmayayim .
Bir yorum yaz:
-
Duellden onu getirirsem kimse arabaya takmaz boynuna takar gezer)
2.000€lardan asagi direksiyon yok adamlarda
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla Buraklar getirene kadar ben aklımdakileri yaparsam ucuk sivilce dinlemem alırımmanyak bişe yaw
Subat a kismetse tanisacagiz .En son düzenleyen AYHAN; 19-01-13, 06:33.
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir gelsinde bakalim hayirlisi ile dudagim ucuklayacak mi ?manyak bişe yaw
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir de shift indicator olaydı
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu direksiyon kaç paraysa aldım
Bir yorum yaz:
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterShift indicator ve direksiyon almk istiodum bnm icinde bole bi direksiyon gzl olabilir Alen Abibi iki resim buldum..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: