Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Alınık parçalar
Çöküş
X
-
Aslı Mert Özkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman yardımlarınızı tanışma konusundan bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMert,forum kuralları gereği yeni üye olan arkadaşların Alınık ve Satılık konuları açabilmesi için 100 mesaj sınırını doldurmuş olması gerekiyor. İş ticari bir ortama dönüşmesin diye böyle bir karar alınmış. Bilgine
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mert Özkan tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhaba, ben yeni üye oldum alınık konusuna başlık açabilir miyim ?
Bir yorum yaz:
-
merhaba, ben yeni üye oldum alınık konusuna başlık açabilir miyim ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradminlere ilettim hemen ilgileniyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhocam 100 mesajı geçtim yine açılmadı :/ satılık parçalarda konu açıcam açamıyorum nede yorum yazabiliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunu bilerek yaptik, daha once problemler yasandi satilik konularinda diye.. O yuzden satilik ilani olanlara pm veya ilanda yaziyorsa cep telefonlarindan ulasmaniz daha saglikli olur..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bunu bilerek yaptik, daha once problemler yasandi satilik konularinda diye.. O yuzden satilik ilani olanlara pm veya ilanda yaziyorsa cep telefonlarindan ulasmaniz daha saglikli olur..
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonular gereksiz yorumlar icin kilitleniyor iletisim bilgilerinden ulaşılıyoruz.Kimse mesaj yazamıyor acaba onu mu anlatmak istediniz?
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...FDk-par%E7alar
En alta yazma boşluğu çıkmıyor...
alıntı ile cevapla yaptığımda da
Yiğit G., Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
ha birde başka bir sorunum daha var onuda sorayım burdayken mesela bazı konulardaki resim linkine tıklayınca açamıyorum ne gibi mesela
En son düzenleyen Yiğit G.; 26-06-16, 18:18.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlinik konularina mi satilik konularina mi mesaj yazamiyorsunuz?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar satılıklar bölümüne 100 mesaj olmadan konu açılmıyor güzel kural ama mesaj yazamıyorum ? Bende mi bir sorun var ?
Bir yorum yaz:
-
Alinik konularina mi satilik konularina mi mesaj yazamiyorsunuz?
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar satılıklar bölümüne 100 mesaj olmadan konu açılmıyor güzel kural ama mesaj yazamıyorum ? Bende mi bir sorun var ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterproblem cozuldu konu acabilirsin
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: