Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Alınık parçalar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhaba benim de mesajlarim 100u gecti ama satiliklara konu acamiyorum hala. Yeni konu acmiyim burdan soyliyim dedim

Sent from my iPhone using Tapatalk
    problem cozuldu konu acabilirsin

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Merhaba benim de mesajlarim 100u gecti ama satiliklara konu acamiyorum hala. Yeni konu acmiyim burdan soyliyim dedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alinik parcalarla ile ilgili bir gelisme var mi?

Tesekkurler,
    Şuan için yok kardesım

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Alinik parcalarla ile ilgili bir gelisme var mi?

Tesekkurler,

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Satılık araçlar bölümüne insanların üye olur olmaz ilan vermemesi konusunda hemfikirim çünkü bu suistimal edilebilir fakat almak istediğimiz parçalar bölümüne neden konu açamayız? Neticede bu forum mini kullanıcılarının kaynaşması ve sorunlarına çözüm aradığı bir platform değilmi benim bir parçaya ihtiyacım var ve karpuz gibi olgunlaşmayı bekliyoruz olgunlaşalımda ihtiyacımız olan parçayı bulabilelim.
    İlgililere duyurulur.
    Dogrudur ama şöyle ki sonucta siz alınık parcalara ilan actıgınız zaman satılık parca yetkisi olmayan da oraya yazacak bir deböyle dusunun Ama isteginizi dikkate alıp belki yeni bir uygulama üzerinde çalışabiliriz, sonucu sizinle paylasacagız.

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Problem yok diye biliyorum ben. Sadece satılık parçalarda 100 msg sınırlaması var.

Bir yorum yaz:

• sander
    bir konu başlattı Alınık parçalar

Alınık parçalar

Satılık araçlar bölümüne insanların üye olur olmaz ilan vermemesi konusunda hemfikirim çünkü bu suistimal edilebilir fakat almak istediğimiz parçalar bölümüne neden konu açamayız? Neticede bu forum mini kullanıcılarının kaynaşması ve sorunlarına çözüm aradığı bir platform değilmi benim bir parçaya ihtiyacım var ve karpuz gibi olgunlaşmayı bekliyoruz olgunlaşalımda ihtiyacımız olan parçayı bulabilelim.
    İlgililere duyurulur.
Hazırlanıyor...
X