Kerem'cim istegin uzerine nickin Ucanmarul olarak degistirilmistir. Ancak bu nickle mod'luk yapmana izin veremeyecegimiz icin mod'unu geri aldim. Emeklerin icin tesekkurler. Hayirlisi olsun.
via Tapatalk 4
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Nick değişim isteği
Çöküş
X
-
benim nick'i cgulse yapabilirsek harika olur. malum 30 'u geçtik hala ucanteneke
şahin arabam da yok
Bir yorum yaz:
-
Gel askim sen.. GT-N7100'unu yerim seninAslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide birisi sevsin yaaa
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Benide birisi sevsin yaaa
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
ben yarin f0001 classic MINIyi gorecegim pek heyecanliyim heheyt..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryarın cok kalabalık olacagız sanayide
artiz ne ya :P sen gelmezsin ama

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
yarın cok kalabalık olacagız sanayide
artiz ne ya :P sen gelmezsin ama
Bir yorum yaz:
-
show yapma artiz..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe desem ki
)))) kiskananlar catlasin 
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
Ne desem ki
)))) kiskananlar catlasin 
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
yeaaa hadi ordan hepsi benim.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaran kankin benim bebişim sen sevemezsin
Bir yorum yaz:
-
Baran kankin benim bebişim sen sevemezsinAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteray aneeaam seni seni enn cok seni seviyorum ki zaten
ps. baran kankimide seviyorumm
Bir yorum yaz:
-
ay aneeaam seni seni enn cok seni seviyorum ki zatenAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG ben çıtırım beni sev
ps. baran kankimide seviyorumm
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNDG ben çıtırım beni sevAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben daha genc birini bulurum o zaman peeeeh
Bir yorum yaz:
-
ben daha genc birini bulurum o zaman peeeehAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMuratı seviyorum ben

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: