Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Nick değişim isteği
Çöküş
X
-
benide sev uleeeeeyn benim basim kel mi?Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMuratcım ben zaten aklına hangi parlak fikir gelecek diye beklemekteydim ki geldi :P Seni seviyoruz ulennnnn

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Muratcım ben zaten aklına hangi parlak fikir gelecek diye beklemekteydim ki geldi :P Seni seviyoruz ulennnnn
Bir yorum yaz:
-
Dun gece dusunmediysem ne oluyim!!! Admin degilde adimin 'Wishfounder' yapilmasini isteyecektim ama hadi leyn otur oturdugun yerde dedim kendime... :-)Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHala kimse ADMIN nickini istemedi ya, sasiyorum
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Hala kimse ADMIN nickini istemedi ya, sasiyorum
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
memnuniyetinizi buraya sikayetinizi iş çıkışı bana yapabilirsiniz :PAslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma Kayhan benim
itiraz ediyorum 
Bir yorum yaz:
-
Ama Kayhan benimAslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdawulcu55 olan nickimi Kayhan yapabilir miyiz?
itiraz ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Yaaaa kekoos bana gucun yetmesAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDGye rakip olcam, rengimde pembe olsun

sen findik kurdumuzun rakipi olabilersin conem
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Bir yorum yaz:
-
Kullanıcı adınız Kayhan olarak degismistir bilginize.Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdawulcu55 olan nickimi Kayhan yapabilir miyiz?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: