Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bikac tane buldum internetten ama daha detayli bakip eklemeye calisacagim
Sent from my iPhone using Tapatalk
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Mini drivers guide isimli bir uygulama var ios ve android marketlerde. Aracinizin sase nosuna gore ilgili kullanim kilavuzu ve teknik dokumanlarini bulabiliyorsunuz. Daha once paylasmistim forumda. İlgili konuyu bulursam tekrar yazarim burayada
torklama dediğiniz vidalar sıkma kuvvetiyse sadece 80-90 dolar civarı olan servis manual larında bulunur sanırım. O manueli olan varsa bende talibim
Link budur: https://www.ecstuning.com/News/MINI_...586/ES2777802/
Mini drivers guide isimli bir uygulama var ios ve android marketlerde. Aracinizin sase nosuna gore ilgili kullanim kilavuzu ve teknik dokumanlarini bulabiliyorsunuz. Daha once paylasmistim forumda. İlgili konuyu bulursam tekrar yazarim burayada
İşte tam bunu arıyodum. Süpersin teşekkürler. Her eve lazım bir program..
Çok güzel, pek şahane, lakin benim aracı dışlamış...
Yorum Yap