Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Pleksi Plakalik Siparisi
Çöküş
X
-
Arkadaşlar ilk etapta 20 adet plaka bastırıyorum.Şu anda listede 19 Adet sipariş var zaten.Sizlerden ricam gün içerisinde benim hesabıma Havale/Eft yapmanız.Bugün herkes gönderdiği taktirde siparişler geçilecek.
Tek : 20,-TL
Çift : 40,-TL
Hesap Bilgileri;
Finansbank
TR10 0011 1000 0000 0039 1782 40
Mehmet Onur Yavuz
Bir yorum yaz:
-
19 olduk su anda. Bugun firmaya yazdım ilk etapta 20 Siparis versek de devamı sonra gelse diye.Yarin sabah haber verecekler.Cunku fiyatı 30 adet ve üzerine vermişlerdi.Okeyini alırız Yarin,hesap numarası paylaşırım Paraları toplar urunleri bastırırız.Aslı countryman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada kaç oldu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Tamamdır yazdımAslı countryman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSlm Onur bende 1 tane mini logolu istiyorum. ücret ve kargo konusunda haberleşelim 532 225 48 31
Bir yorum yaz:
-
Tabiki yazdırabilirsiniz. Listeye ekleyeyim mi sizi de?Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göstersol tarafa nick falan yazdırabiliyor muyuz?
Bir yorum yaz:
-
Nick yazdirilabilir. Fazladan para isteyecegini sanmiyorum yapan kisinin. Sticker olarak bilgisayardan cikartiyorlar cunkuAslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göstersol tarafa nick falan yazdırabiliyor muyuz?
Bir yorum yaz:
-
Bizim evin yanında inşaata başladılarAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bana hediye edersin 😂
gel gömeyim seni auhsaushhusahu
Sorduğun soruyla seni kınadım. ByeAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterListeyeye ekleyeyim mi yani
Bir yorum yaz:
-
Slm Onur bende 1 tane mini logolu istiyorum. ücret ve kargo konusunda haberleşelim 532 225 48 31
Bir yorum yaz:
-
Ilk başta Konuşurken 25-30 adet diye konuştuk ona göre bir fiyat verdiler.Konusmak lazim aslında.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHepsini ayni anda mi yaptirmamiz gerekiyor onur? Adama min alinicak sayi versek, herkes istedigi an gidip alsa olmuyor mu?
Bir yorum yaz:
-
Hepsini ayni anda mi yaptirmamiz gerekiyor onur? Adama min alinicak sayi versek, herkes istedigi an gidip alsa olmuyor mu?
Bir yorum yaz:
-
TamamdırAslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHocam benimki de cift olsun, yanlislik olmasin😊
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: