Güncel durum nedir acaba ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Pleksi Plakalik Siparisi
Çöküş
X
-
Geldi kardeşim teşekkür ederim.Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnur tek adet olarak 20 TL hesabına gönderdim.
Bilgine,
Teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Onur tek adet olarak 20 TL hesabına gönderdim.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar ilk etapta 20 adet plaka bastırıyorum.Şu anda listede 19 Adet sipariş var zaten.Sizlerden ricam gün içerisinde benim hesabıma Havale/Eft yapmanız.Bugün herkes gönderdiği taktirde siparişler geçilecek.
Tek : 20,-TL
Çift : 40,-TL
Hesap Bilgileri;
Finansbank
TR10 0011 1000 0000 0039 1782 40
Mehmet Onur Yavuz
Bilgine,
Teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Odeme konusunda hassasiyet bekliyorum bir an önce verelim siparişlerimizi
Bir yorum yaz:
-
Tamam kanka hallederizAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronur benimkinin ucretini aren veya keremden almam mumkun mu? burdan yollayamayabilirim. bi de ben de sol tarafta mini logosu, sag tarafta miniclubtr istiyorum
Bir yorum yaz:
-
onur benimkinin ucretini aren veya keremden almam mumkun mu? burdan yollayamayabilirim. bi de ben de sol tarafta mini logosu, sag tarafta miniclubtr istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGönderdim bende şimdi.(ortaya is it love istiyorum mümkünse )
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 Adet rica edeceğim.
Ortada Mini Logosu olmadan sadece Sağ alt köşede Mini Club Türkiye olarak mümkün müdür?Not aldımAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet benimkilerde öyle olsun. Fazla kalabalık hoş durmucak gibi
Bir yorum yaz:
-
Evet benimkilerde öyle olsun. Fazla kalabalık hoş durmucak gibiAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 Adet rica edeceğim.
Ortada Mini Logosu olmadan sadece Sağ alt köşede Mini Club Türkiye olarak mümkün müdür?
Bir yorum yaz:
-
1 Adet rica edeceğim.
Ortada Mini Logosu olmadan sadece Sağ alt köşede Mini Club Türkiye olarak mümkün müdür?
Bir yorum yaz:
-
Öyleyim sağolAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahaha tarzsın işareti yaptım
Bir yorum yaz:
-
Gönderdim bende şimdi.(ortaya is it love istiyorum mümkünse )
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hahahahaha tarzsın işareti yaptım
Bir yorum yaz:
-
Erhan sen ne demek istedin acaba çok merak ettimAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gönderdim şimdi
Sent from my iPhone using TapatalkAslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de gönderdim hocamTeşekkürlerAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Listeye not aldım.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: