Bir arkadasimdan alintidir verebileceklerin ilgilenmesi dilegi ile paylasiyorum
ONEMLI
Tum dostlarim merhaba. Kizimiz Defne'nin kalbinde dogustan bir delik vardi ve doktorlar belki kapanir dusuncesiyle bu zamana kadar beklediler. Fakat deligin konumu nedeniyle artik kapanmayacagi netlesti ve Persembe gunu ameliyat olmasina karar verildi.
Kan verebilecek donorlere ihtiyacimiz var.
Kan grubu 0 rh (-)
Toplamda 6 adet saglikli, ilac kullanmayan donore ihtiyacimiz var. 4 tanesi bugun- yarin kan verebilir , 2 kisi ise ameliyat suresince taze kan ihtiyaci icin hastanede bekleyecek.
Hastane: MEDIPOL Mega Bagcilar
Tel: 0212 460 70 50
Hasta ismi Defne Kutlubay
Ameliyat tarihi: 2 Haziran Persembe
Saat 08.00 gibi ameliyata alinacak. Ameliyat donoru olacak kisilerin en az sabahtan ogleye kadar orada olmasi gerekecek.
Iletisime gecmek isteyen arkadaslar bana 0532 442 83 33'ten ulasabilirler.
Dualarinizda Defne'ye yer vermeniz dilegiyle…
ONEMLI
Tum dostlarim merhaba. Kizimiz Defne'nin kalbinde dogustan bir delik vardi ve doktorlar belki kapanir dusuncesiyle bu zamana kadar beklediler. Fakat deligin konumu nedeniyle artik kapanmayacagi netlesti ve Persembe gunu ameliyat olmasina karar verildi.
Kan verebilecek donorlere ihtiyacimiz var.
Kan grubu 0 rh (-)
Toplamda 6 adet saglikli, ilac kullanmayan donore ihtiyacimiz var. 4 tanesi bugun- yarin kan verebilir , 2 kisi ise ameliyat suresince taze kan ihtiyaci icin hastanede bekleyecek.
Hastane: MEDIPOL Mega Bagcilar
Tel: 0212 460 70 50
Hasta ismi Defne Kutlubay
Ameliyat tarihi: 2 Haziran Persembe
Saat 08.00 gibi ameliyata alinacak. Ameliyat donoru olacak kisilerin en az sabahtan ogleye kadar orada olmasi gerekecek.
Iletisime gecmek isteyen arkadaslar bana 0532 442 83 33'ten ulasabilirler.
Dualarinizda Defne'ye yer vermeniz dilegiyle…
Yorum Yap