Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Merhabalar,rica etsem üyelerimiz bölümünde kendinizi,garaj bölümünde de aracınızı tanıtır mısınız lütfen Gökhan bey de gün içinde mesajınızı gördüğünde geri dönüş yapacaktır.
Neden bahsettiğinizi anlamıyorum, basit birşey yazdım. Bi tsirt yapılıyordu para gönderdim, gönderdiğimi de pişman oldum. Sitenize üye olurken zaten gerekli verileri girmiştim. Araç plakamı dahil vermiştim. Bu sanal ortamda gereğinden fazla bilgimi zaten paylaşmıştım
Neden bahsettiğinizi anlamıyorum, basit birşey yazdım. Bi tsirt yapılıyordu para gönderdim, gönderdiğimi de pişman oldum. Sitenize üye olurken zaten gerekli verileri girmiştim. Araç plakamı dahil vermiştim. Bu sanal ortamda gereğinden fazla bilgimi zaten paylaşmıştım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşım kötü birşey söylemedi,forum kuralları gereği sizi tanımamız için üyeler bölümünde kendinizi garaj bölümündede aracınızı tanıtmanız gerekiyor,sadece bu.
Burası bir aile ortamı sadece bilgi alıp verme sitesi değil.Biz burada sohbet muhabbet ediyoruz.Dostluk kuruyoruz.Muhatap olduğumuz insanları da dolayısıyla tanımak istiyoruz.Yazdığım şeyde bir gariplik görmüyorum.Neyden bahsettiğim de apaçık ortada anlamamak için çaba sarf etmek lazım.Dediğim gibi Gökhan bey gördüğünde geri dönüş sağlayacaktır.
Anlayacağınız üzere İphone dan yazıyorum. Başka forumlarda böyle bir istekle karşılaşmadığımdan yadırgadım. Yazdıklarınız yeterince açıklayıcıydı, teşekkürler. Gerekli bilgileri en yakın zamanda giricem
Anlayacağınız üzere İphone dan yazıyorum. Başka forumlarda böyle bir istekle karşılaşmadığımdan yadırgadım. Yazdıklarınız yeterince açıklayıcıydı, teşekkürler. Gerekli bilgileri en yakın zamanda giricem
selam,
bir karışıklık söz konusu muhtemelen. isteğinizi gökhan admine ilettim. en kısa zamanda size tisort hakkında dönüş yapılacaktır.
ancak arkadaşların da belirttiği üzere, yeni üyelerin, sizi daha iyi tanıyabılmemiz açısından kendilerini üyelerimiz bölümünde, araçlarını da mctr garaj bölümünde tanıtmaları forumumuzun kuralıdır.
sanal ortamda gereğinden fazla bilgi paylaşımı dediğiniz, sizden istenen isim soyisim, mail adresi ve plaka. plakanızın ve araç modelinizin istenmesinin sebebi 'mini sahipleri klübü' olmamız. bu konuda bir karışıklık olmaması adına isteniyor bu bilgiler.
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
bu arada pm ile bilgilendirilmişsiniz, sizden adres bekleniyormuş. adresinizi pm olarak bana veya gökhana yollarsanız tişortunuz en kısa surede elinize ulaşacaktır.
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Burada bir aile ortamı olduğunu sizlerin yazdıklarına bakarak anlıyorum, ben gökhan beyin mesajını okudum. Şimdi cevap yaZıcam. Hakkınızda daha önce de sahip olduğum iyi niyetimi korumaya devam edicem. Bir sorunum kalmadığını bilin isterim. Bu arada memnun oldum sizlerle tanıştığıma, az sonra kayıtlarımı yaparım
Burada bir aile ortamı olduğunu sizlerin yazdıklarına bakarak anlıyorum, ben gökhan beyin mesajını okudum. Şimdi cevap yaZıcam. Hakkınızda daha önce de sahip olduğum iyi niyetimi korumaya devam edicem. Bir sorunum kalmadığını bilin isterim. Bu arada memnun oldum sizlerle tanıştığıma, az sonra kayıtlarımı yaparım
Ben de memnun oldum, simdiden keyifli forumlar dilerim.. Onumuzdeki bursa bulusmasina da bekleriz
doayen!
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Sen yine skype tan mı katılacaksın aramıza
Gerçi aramıza defim, benim durum Kasım ilk hafta belli olacak. Kamp a gitme durumumuz varda
abi skype ile yaninizdayim
doayen!
Yorum Yap