Bende bir adet gri L beden rica ediyorum yarın öğlene kadar eft yi yapmış olurum😁
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergokhan admin 2adet small istiyorum gri-kirmizi konsepttennShow business,all bitches...
Yorum Yap
-
Aslı fcnbz tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraklın yolu bir gri kırmızı! bizim hatunun bedenini net öğrenelim iki adette bana sarın abiler artık gti'da giyeriz t-shirtlerimizi =)))sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwelcome back!Show business,all bitches...
Yorum Yap
-
Aslı fcnbz tarafından gönderilmiş Mesajı göstersagol bacım artık faal olarak organizasyonun içinde olmasamda istanbula geldikçe hepinizle görüşmek istiyorum
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİyi aksamlar
Gokhan abi son kararimi verdim
1 adet koyu gri Small
1 adet siyah Small
1 adet siyah Large
Yarin ilk is 90tlyi yolluyorum bir de kargo icin adresi sonra mi vereyim abi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster90 tl eft yaptim Gokhan abi
34NSC46
Yorum Yap
-
Havale tamamdir1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar ancak fırsat bulup yollayabildim. 60 TL hesabında. Gri large beden, beyaz medium beden, toplam 2 adet istiyorum.
Sent from my mini using Tapatalk
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 +2 +3 :d:d
Sent from the Vertu using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaç bedene kadar bu yahu
sonra alıp araba koltuğuna giydirmeyelim
Yorum Yap
-
Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaz geldi beyaz süper olur ama bnm miniğimle uyumum için siyah kırmızı yakalı da istiyorum
iki tanecik sanırım "s" olur
Yorum Yap
Yorum Yap