şuanda hazırmı t-shirt ler bu arada ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkoyu gri üzerine kırmızı yaka bence çok şık duruyor. eğer ki opsiyon yapma seçeneği var ise siyah üzeri kırmızı yaka ve beyaz üzeri kırmızı yaka ile birlikte 3 model yapılabilir. Ama mavi deki gibi önde büyük logoyu beğenmedim. göbek sahibi arkadaşlar için üzerinden yol geçmiş gibi olur
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşuanda hazırmı t-shirt ler bu arada ?
Yorum Yap
-
Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide not alirmisiniz Small gri olandan 1 adet. Yarin hesaba havale yapicam. Istanbul'da olmayanlara kargo ile yolluyoruz di mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElden ulaşamadıklarımıza kargo yapıcaz arkadaşlar.
Yorum Yap
-
Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan, eft yaptım hesabına 1 adet tshirt için bakiyeyi .
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi bende bi gri alcamda bi omuz ve göbek ölçüsü varmı? Göbek malum günümüzün sorunu l veya xl ölçüsü verebilirsen bedende rahat karar verebiliriz
34 ujb 72 / r56 red jcw1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavaleyi gerçekleştirdim 1 adet beyaz small.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavale yaptim. Beden olur diyorsan L gri kirmizi yaka lutfen daha once dedigim gibi
34NSC46
Yorum Yap
Yorum Yap