Arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığımız T-shirt çalışmasında son noktaya geldik bikaç farklı denemeden sonra ekleyeceğim fotolarda karar kıldık.
Siyah beden kırmızı yaka
Beyaz beden kırmızı yaka
Koyu gri beden kırmızı yaka
Kırmızı beden siyah yaka
Mavi komple olacak.
Yapmak istediklerimiz bu şekilde olacaklar kullanılacak kumaşlar en iyi kalitede kullanılacak, kolların ucuna manşet yapılacak esneme bozulmaya karşı dayanıklı olması adına. Bütün işlerin 29 mayısa kadar sonuçlanmasını istiyorum ki 31 mayıstaki buluşmada elimizde olsun .
İsteyen arkadaşlarım Renk ve beden yazmalarını rica ediyorum. Birçok imalatçı ile konuştum örnekler aldım ancak çoğuda kaliteli ürünler değildi çok basit ve dayanıksız mallardı ayrıca bikaç sahtekarıda teğet geçtim
Fiyat olarak 30 TL.
Yalnız siparişi verebilmek ve daha sonra sorun yaşamamak adına yazmış olduğum Iban numarasına açıklama kısmına isim soy isim ve nıck name yazmanızı istiyorum
Hesap bilgileri:
İban:TR 29 0006 7010 0000 0065 2681 60
Gökhan Arslan
Yapı Kredi Bankası.
Mavi olanın tek tarafına renk ile baskı uyumuna bakılması adına bu şekilde yaptım.
Baskıların ölçüleri GRİ örnekteki gibi olacak arkadaşlar.
Siyah beden kırmızı yaka
Beyaz beden kırmızı yaka
Koyu gri beden kırmızı yaka
Kırmızı beden siyah yaka
Mavi komple olacak.
Yapmak istediklerimiz bu şekilde olacaklar kullanılacak kumaşlar en iyi kalitede kullanılacak, kolların ucuna manşet yapılacak esneme bozulmaya karşı dayanıklı olması adına. Bütün işlerin 29 mayısa kadar sonuçlanmasını istiyorum ki 31 mayıstaki buluşmada elimizde olsun .
İsteyen arkadaşlarım Renk ve beden yazmalarını rica ediyorum. Birçok imalatçı ile konuştum örnekler aldım ancak çoğuda kaliteli ürünler değildi çok basit ve dayanıksız mallardı ayrıca bikaç sahtekarıda teğet geçtim
Fiyat olarak 30 TL.
Yalnız siparişi verebilmek ve daha sonra sorun yaşamamak adına yazmış olduğum Iban numarasına açıklama kısmına isim soy isim ve nıck name yazmanızı istiyorum
Hesap bilgileri:
İban:TR 29 0006 7010 0000 0065 2681 60
Gökhan Arslan
Yapı Kredi Bankası.
Mavi olanın tek tarafına renk ile baskı uyumuna bakılması adına bu şekilde yaptım.
Baskıların ölçüleri GRİ örnekteki gibi olacak arkadaşlar.
Yorum Yap