Evet sevgili MINI Club TURKIYE üyeleri. Aramızda eli grafik software i tutan illa ki vardır dedik ve Bu yaz için yeni bir sticker dizayn edecek aramızdan birileri çıkar diye düsündük. Ham Haliyle logoyu alıp işlemek degisik fikirlerini uygulamak isteyenler için dosyayı asagıya ekliyoruz buyrunuz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini club turkiye sticker design
Çöküş
X
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYatay bir şey çalışmak daha güzel olacaktır diye düşünüyorum..
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi selamlar
[ATTACH]4399[/ATTACH]
Yorum Yap
-
4eva
Gokhan amcanin yaptigini ben cok begendim
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
-
Fikirlerinizi alayım
Daha profesyonel yapılırsa güzel olur bence (Paint'te kendi çapımda bişeyler yaptım işte )En son düzenleyen MeOnYa; 13-05-14, 19:09.sigpic
Yorum Yap
-
tooncay
Bence bu lastik izi artık çıkartılmalı logodan.. MINI bazlı bi logo olabilir.. Resimdeki MINI gibi mesela..
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı 34VJ5127 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFikirlerinizi alayım
[ATTACH]4402[/ATTACH]
[ATTACH]4403[/ATTACH]
[ATTACH]4404[/ATTACH]
[ATTACH]4405[/ATTACH]
Daha profesyonel yapılırsa güzel olur bence (Paint'te kendi çapımda bişeyler yaptım işte )
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence 4 numara süper
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Bence logodan lastik izi kaldirilabilir. Birde cizimlerde sdc tek kapili mini cizmek bundan 4-5 yil once olsa iyiydi ama simdi 4 kapili miniler nerdeyse tek kapiyi gececek.Herkesi daha cok kucaklayici olmasi acisindan boyle dusundum.
Tabi cizen arkadaslara da tesekkur ederim. En azindan hic bisey yapmamaktan iyidirsigpic
Yorum Yap
-
tooncay
Bu ekg çizgilerinin arasına lastik izi çıkartılıp diğer mini mpdelleri de gelebilir.. Countryman, paceman, classic vs.. Konvoy gibi filan.. Sonuçta konvoy bizim işimiz!
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı 34VJ5127 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFikirlerinizi alayım
[ATTACH]4402[/ATTACH]
[ATTACH]4403[/ATTACH]
[ATTACH]4404[/ATTACH]
[ATTACH]4405[/ATTACH]
Daha profesyonel yapılırsa güzel olur bence (Paint'te kendi çapımda bişeyler yaptım işte )sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap