Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Fatihcim sitesinden rahatlikla siparis verebilirsin bizim kulubun badgeinu almak icin indirim kodu MCTURKIYE. www.gobadges.com ilk konuda linki olmasi lazim.Aslı fcnbz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim badge siparisi konusunda yardım istiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Fazla badge zordur gunser .Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElinde fazla olan varsa almak isterim.
Bir yorum yaz:
-
AMerikadan geldiginden dolayı sanırım 15 gün max. ön far seti olsa da güzel duruyorAslı roseberry tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşimdi forumda dolaşırken tesadüfen gördüm bu başlığı. sitenin içeriğine bayıldıım. ama malesef bende ön far seti takılı. uymayabilir yanına. 9 şubatta maslakda fikir alırım sizden
ama telefon kapları ve stickerları şahane.
Postada sorun olmuyor sanırım. sipariş vericem birazdan. kısa sürede geliyor mu?
Turkiyedeki tek kulüp biziz sticker yerine bunları kullanan
Bir yorum yaz:
-
şimdi forumda dolaşırken tesadüfen gördüm bu başlığı. sitenin içeriğine bayıldıım. ama malesef bende ön far seti takılı. uymayabilir yanına. 9 şubatta maslakda fikir alırım sizden
ama telefon kapları ve stickerları şahane.
Postada sorun olmuyor sanırım. sipariş vericem birazdan. kısa sürede geliyor mu?
Bir yorum yaz:
-
-
Lisa gobadges da çalışan kızımız:Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLisa derken abi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Lisa derken abi ?Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLisa bu sene Turkiye ye gelecek, yaninda getirir olmadi....
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: