Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
sticker istiyoreee tshirt ün önüne logo sırt kısmında etiket bölümünede mini logosu tamamdır
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Alen Moderatorum; hem benim Cin'den baglantimi engellemek icin her turlu girisimi yaptin hemde simdi siparis verin diyosun.
Gecte olsa bende BADGE'mi istiyorum.
Kac secenek var bilemem, iste Gokhan kendi Mavi Mini'sine hangisinden takacaksa banada ondan olsun.
P.S: Once TAPATALK, simdi BADGE.. Hala ogrenecek bir suru Engilizce kelime varmis demekki...!!!
P.S 2: 150. mesajimi BAGDE (bunu daha cok sevdim) icin kullanmaktan gurur duydum. Arzederim.
P.S 3: Areodinamic ile ilgili bir problemim yok, ama benim sorum ise, bu bagdeler tecrubemize tecrube katacak mi?
Sitede cok guzel iphone kiliflarida var bn haftaya siparis vercem biseyler daha bakiyorum...
Dolar-kurunun-dusmesini-bekleyenler-clubu
İphone kilifini siparis vermeyin Hemen MINIClubTURKIYE nin club kılıfı hazirlaniyor gobadges 2 hafta icinde satisa hazir olacagini bildirdi ondan alirsiniz.
Alen Moderatorum; hem benim Cin'den baglantimi engellemek icin her turlu girisimi yaptin hemde simdi siparis verin diyosun.
Gecte olsa bende BADGE'mi istiyorum.
Kac secenek var bilemem, iste Gokhan kendi Mavi Mini'sine hangisinden takacaksa banada ondan olsun.
P.S: Once TAPATALK, simdi BADGE.. Hala ogrenecek bir suru Engilizce kelime varmis demekki...!!!
P.S 2: 150. mesajimi BAGDE (bunu daha cok sevdim) icin kullanmaktan gurur duydum. Arzederim.
P.S 3: Areodinamic ile ilgili bir problemim yok, ama benim sorum ise, bu bagdeler tecrubemize tecrube katacak mi?
Wishsiparis
Wishmanim club badge i Turkiyede sadece MINI Club Turkiye de var ve acikcasi sticker yerine bunu tasimak hepimize daha gurur verecektir diye dusunduk, sonucta dunyada diger iyi kuluplerin hepsi bunlari kullanmaya basladilar ve biz de TURKİYE de bir ilke imza attik. Tecrubemize tecrube katacak tabii ki bir yere toplu halde gittigimiz zaman insanlar bunlari gorup ah benim de MINIm olsa Giovanni abimin yanina park ederdim Badgeman la tanisir dalma dersleri alirdim diyecek
Yorum Yap