sticker istiyoreee tshirt ün önüne logo sırt kısmında etiket bölümünede mini logosu tamamdır
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriphone umuz yokki Galaxy S2 veya S3 için yokmu
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstersticker istiyoreee tshirt ün önüne logo sırt kısmında etiket bölümünede mini logosu tamamdır
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Kekuti kardesim hediye etti koydum dahada cikarmam simdi mctr ile degismesem alsam ama takmasam olmuyo mu sayin sevgili Alen Bey?
Yorum Yap
-
Alen Moderatorum; hem benim Cin'den baglantimi engellemek icin her turlu girisimi yaptin hemde simdi siparis verin diyosun.
Gecte olsa bende BADGE'mi istiyorum.
Kac secenek var bilemem, iste Gokhan kendi Mavi Mini'sine hangisinden takacaksa banada ondan olsun.
P.S: Once TAPATALK, simdi BADGE.. Hala ogrenecek bir suru Engilizce kelime varmis demekki...!!!
P.S 2: 150. mesajimi BAGDE (bunu daha cok sevdim) icin kullanmaktan gurur duydum. Arzederim.
P.S 3: Areodinamic ile ilgili bir problemim yok, ama benim sorum ise, bu bagdeler tecrubemize tecrube katacak mi?
WishsiparisEn son düzenleyen WISHMAN; 09-06-12, 18:42.
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSitede cok guzel iphone kiliflarida var bn haftaya siparis vercem biseyler daha bakiyorum...
Dolar-kurunun-dusmesini-bekleyenler-clubu
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen Moderatorum; hem benim Cin'den baglantimi engellemek icin her turlu girisimi yaptin hemde simdi siparis verin diyosun.
Gecte olsa bende BADGE'mi istiyorum.
Kac secenek var bilemem, iste Gokhan kendi Mavi Mini'sine hangisinden takacaksa banada ondan olsun.
P.S: Once TAPATALK, simdi BADGE.. Hala ogrenecek bir suru Engilizce kelime varmis demekki...!!!
P.S 2: 150. mesajimi BAGDE (bunu daha cok sevdim) icin kullanmaktan gurur duydum. Arzederim.
P.S 3: Areodinamic ile ilgili bir problemim yok, ama benim sorum ise, bu bagdeler tecrubemize tecrube katacak mi?
Wishsiparis
Yorum Yap
Yorum Yap