Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

sticker istiyoreee tshirt ün önüne logo sırt kısmında etiket bölümünede mini logosu tamamdır
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Tmm ağanın eli tutulmaz sponsore
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

MINI Club TURKIYE yeniliklere devam ediyor.

2 hafta icerisinde MINI Club TURKIYE Iphone badgeleriniz satisa hazir olacak. Go Badges dan alabilmeniz icin indirim kodunuz ayni olacak.

MINI Club TURKIYE badge lerinizi aldiniz mi?

Indirim kodunuzu yonetimden alabilirsiniz.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

iphone umuz yokki Galaxy S2 veya S3 için yokmu
          [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
          [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            iphone umuz yokki Galaxy S2 veya S3 için yokmu
            Uretici firmanın henuz bahsettiginiz marka ve modeller için üretimleri olmadıgından belki ileriki tarihlerde

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Cok yakinda bircok telefon modeli icin arka planlarimiz indirilebilir olacak!
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hala badge siparisini vermeyenler mi var yoksa?? Acele edin!

Siparis vermeyene eventlerimize zorunlu katilim (ne guzel diye dusunmeyin cunku tek ayak uzerinde durmak zorunda kalacaksiniz )
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Kekuti kardesim hediye etti koydum dahada cikarmam simdi mctr ile degismesem alsam ama takmasam olmuyo mu sayin sevgili Alen Bey?

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    sticker istiyoreee tshirt ün önüne logo sırt kısmında etiket bölümünede mini logosu tamamdır
                    Kekuti sticer calishmalari bashlamishtir kendi capimda bisheyler yapim dedim, Beyenilirse sticerimizda olceek.

Yorum Yap

Güzel ve şık olmuş. MINInizde olması gereken detaylardan.

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Kekuti kardesim hediye etti koydum dahada cikarmam simdi mctr ile degismesem alsam ama takmasam olmuyo mu sayin sevgili Alen Bey?
                        Hafta sonlari mctr haftaicistig takarsin

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Alen Moderatorum; hem benim Cin'den baglantimi engellemek icin her turlu girisimi yaptin hemde simdi siparis verin diyosun.
                          Gecte olsa bende BADGE'mi istiyorum.
                          Kac secenek var bilemem, iste Gokhan kendi Mavi Mini'sine hangisinden takacaksa banada ondan olsun.

P.S: Once TAPATALK, simdi BADGE.. Hala ogrenecek bir suru Engilizce kelime varmis demekki...!!!
                          P.S 2: 150. mesajimi BAGDE (bunu daha cok sevdim) icin kullanmaktan gurur duydum. Arzederim.
                          P.S 3: Areodinamic ile ilgili bir problemim yok, ama benim sorum ise, bu bagdeler tecrubemize tecrube katacak mi?

Wishsiparis
                          En son düzenleyen WISHMAN; 09-06-12, 18:42.

Yorum Yap

Sitede cok guzel iphone kiliflarida var bn haftaya siparis vercem biseyler daha bakiyorum...

Dolar-kurunun-dusmesini-bekleyenler-clubu
                            Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Sitede cok guzel iphone kiliflarida var bn haftaya siparis vercem biseyler daha bakiyorum...

Dolar-kurunun-dusmesini-bekleyenler-clubu
                              İphone kilifini siparis vermeyin Hemen MINIClubTURKIYE nin club kılıfı hazirlaniyor gobadges 2 hafta icinde satisa hazir olacagini bildirdi ondan alirsiniz.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Alen Moderatorum; hem benim Cin'den baglantimi engellemek icin her turlu girisimi yaptin hemde simdi siparis verin diyosun.
                                Gecte olsa bende BADGE'mi istiyorum.
                                Kac secenek var bilemem, iste Gokhan kendi Mavi Mini'sine hangisinden takacaksa banada ondan olsun.

P.S: Once TAPATALK, simdi BADGE.. Hala ogrenecek bir suru Engilizce kelime varmis demekki...!!!
                                P.S 2: 150. mesajimi BAGDE (bunu daha cok sevdim) icin kullanmaktan gurur duydum. Arzederim.
                                P.S 3: Areodinamic ile ilgili bir problemim yok, ama benim sorum ise, bu bagdeler tecrubemize tecrube katacak mi?

Wishsiparis
                                Wishmanim club badge i Turkiyede sadece MINI Club Turkiye de var ve acikcasi sticker yerine bunu tasimak hepimize daha gurur verecektir diye dusunduk, sonucta dunyada diger iyi kuluplerin hepsi bunlari kullanmaya basladilar ve biz de TURKİYE de bir ilke imza attik. Tecrubemize tecrube katacak tabii ki bir yere toplu halde gittigimiz zaman insanlar bunlari gorup ah benim de MINIm olsa Giovanni abimin yanina park ederdim Badgeman la tanisir dalma dersleri alirdim diyecek

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X