Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelerimizin dikkatine !

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Üyelerimizin dikkatine !

    Arkadaşlar arada sırada rastlasakta bazı konular kulübümüz forumu kuralları dışında kalmaktadır bunları kimi zaman o anda fark edip siliyoruz fakat bazen fark etmemiz yada durumun ters olduğunu anlamamız bikaç defa okumamız / karşılaşmamızla anlaşılıyor.

    -Bu konuların başında satılıklar/alınıklar gelmektedir. Satılık/alınık konularında açılacak ilanlarda lütfen kendi parçalarınız dışında başka arkadaşların ilanlarını açmayın. Kimi zaman mesaj sayısına ulaşmamış arkadaşlar diğer arkadaşlardan rica edip konu açtırıyolar lütfen bunları yapmayalım .İlan konusunda koyulmuş tüm kurallarımız hepimiz adına forumumuzun daha iyi devam etmesi ilerlemesi adına yapılmıştır, bu konuda lütfen bize yardımcı olunuz. Bu açılan konuların art niyetli şekilde yapılmış davranışlar olarak kesinlikle görmüyoruz sadece iyi niyetli olarak üyelerimize fayda sağlayacak durumlar olarak görmekteyiz ama bu şekilde ilanlara verilen izinler uzun vadede önünü kesemeyeceğimiz durumlara yolaçabilir.

    -Bir başka konu forumumuza mini sahibi olmuş/olan üyeler kabul etmekteyiz.Bu konudaki hassasiyetimizde sadece mini sahiplerine özel bi kulüp olmamızdan kaynaklanmmaktadır .


    -Bu şekilde bi mesajı uzun zamandır yazma niyetindeydim fakat klavye başında iken herşey kolaylıkla yanlış anlaşılabiliyor.İnsanlar kolayca kasıt arayabiliyo.
    Kimseye karşı herhangi bir kasıtlı davranış yanlı davranış art niyet içinde kesinlikle değiliz olamayız.Bu yazdıklarım ve buna benzer konularda bizlere yardımcı olduğunuz ve anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yapılan herşey MCTR adına en iyisi hedeflenerek yapılan işlerdir.

    (Bu mesajı hafta başında hazırlayıp tamamen inceledikten sonra yayınlamak için bekletmiştim gelişen bazı durumlardan dolayı yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına bu akşam sunuyorum.)
    IS IT LOVE?

    www.MINIClubTR.com

    sigpic

    #2
    Güncel olsun satılık konusu atlanmasın lütfen. Gözden kaçıyor herhalde Teşekkür ederim Şimdiden.
    IS IT LOVE?

    www.MINIClubTR.com

    sigpic

    Yorum Yap

    Hazırlanıyor...
    X