Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
EXO by Gtechniq
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu suyu tutmaması olayına hastayım yasigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bunun seviyesi cok farkli tum parcalarda kullanabiliyorsun .Zemini guzel hazirlayinca benim icin en idael urun oluyor .Yanliz kargo isi sikinti kimse tasimiyor. Birinin alip ustune birde getirmesi lazim .
Bide bunu uygulayacak yer olsa tadından yenmez kargo işi sıkıntılı ise nasıl alıpta getıırecekler peki ozaman kabindede ucurmazlar bununla cantayada koymak fayda etmeyecek ozaman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBide bunu uygulayacak yer olsa tadından yenmez kargo işi sıkıntılı ise nasıl alıpta getıırecekler peki ozaman kabindede ucurmazlar bununla cantayada koymak fayda etmeyecek ozamansigpic
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçantada neden gelmesinki? deodorantla aynı şey. ben sürekli kıbrısa yarışa gider gelirken yanımda sayısız kimyasal götürüp getiriyorum. balata temizleme spreyi pas çözücüde dahil. bulup bunu alalım çok hoşuma gitti. kalıcılığı nasıldır acaba.
Oda gelirken getirecek yani sadece tasimayi yapicak biz odemeleri yapmis olcaz.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKagan cantada gelir bencede kim alicak ve getirecek sorun orasi yada biz alicaz gelicek birinin adresine yollucaz (ingiltere)
Oda gelirken getirecek yani sadece tasimayi yapicak biz odemeleri yapmis olcaz.
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhımm ozaman mayıs gibi ailem amerikaya gidiyor iş görürmü ? ben bu ürünü bi araştırayım nerde nekadar ona göre işe girişebilirizsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun ingiltreden bi arkadas getirir diye bakim dedim sitesine adam 125 pound = 350TL istiyor casirmissigpic
Yorum Yap
Yorum Yap