ıkı adet defi gostergem var direksiyon yanı sag ve sol tekli pod aranıyor..satmayı dusunen varsa yardımcı olursa sevınırım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
defi gösterge podu aranıyor
Çöküş
X
-
Zor bulursun ama imkansız değilAslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterıkı adet defi gostergem var direksiyon yanı sag ve sol tekli pod aranıyor..satmayı dusunen varsa yardımcı olursa sevınırım
-
Bence yurt dışı daha cabuk ulasır sana burada bulmaktansaAslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuluruz abi
olmadı yurt dısı yapcam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
BAşkan bende var arenden almıştım cok güzel bence direk yurt dışı sipariş geçin hatta ikisini birden geçin tek seferde gelsinAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende altanınkini sipariş edicem,burda biraz zor gibi.[emoji5]
Yorum Yap
-
Asagı yukarı kargosu ne tutuyor hatırlıyormusunAslı Ekrem Alp Y tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynı bir fark yok ben 3 tane getirdim , biri yedekte dursun diye çok şık oldu.
Yorum Yap
-
Direk oradan göndertirsen kargosu üründen pahalı , orada birini bulup uygun bir kargo ile göndertmek daha akıllıca ben dayanamam o kadar dedim kargoyu ödedim, ama ürünlere yakın bir kargo ödedim yanlış hatırlamıyorsam
Sent from my iPhone using Tapatalk[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap

Yorum Yap