Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Dostlar araç hakkında bilgisi olan var mıdır?

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Dostlar araç hakkında bilgisi olan var mıdır?

    Selam dostlar seneler sonra eski aşkım miniye dönmeye karar verdim araç hakkında bigisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...32214726/detay

    #2
    Düzgün takip edebildiysem 5 farklı sahip değiştirmiş bir araç. Bir dönem Ankara'ya geldi, canlı gördüğümde son derece diri ve güzel duruyordu. Ankarada serviste rastladım vites kutusu komple değiştiriliyordu(sebebini bilmiyorum). Sonrasında (konumu yanlış hatırlıyor olabilirim) Trabzona gitti ve oradaki sahibi araca pek şık durmayan, ledli tarz bir stop grubu taktı, sonrasında araç İstanbul'a döndü fakat stoplar orijinale çevirilirken sanırım küçük bir detay atlanarak olması gereken facelift stoplar yerine aracın üretim tarihinden eski modellerde kullanılan pre-facelift stoplar takılmış. Egzoz sistemine müdahale etmedilerse eğer, iskender yapımı RMW longtube benzeri güzel bir headers'ı ve güzel bir son susturucusu var, çok hoş bir egzoz sesi olduğunu söyleyebilirim. Üzerindeki jantlar bence R53'lere en yakışan BBS R90 modeli ancak maalesef bu araçtakiler bu modelin replikası, yine de gayet güzel görünüyor.

    Son olarak; İlanda olan-olmayan bildiğim, Türkiye'deki takip ettiğim R53'ler arasında ilk 10'a girebilecek güzellikte ve dirilikte bir MINI. Sunroof olmayışını bir dezavantaj olarak görmüyorüm. Alacak olsaydım far çerçevelerini kroma çevirir, bagajdaki aktif bass ve amfiyi iptal eder ve son olarak stopları da olması gereken formata dönüştürüp keyfini sürerdim.
    sigpic

    Yorum Yap


      #3
      Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Araca birde motor yapılmış sanırım onun hakkında bilginiz var mı ne şartlarda nerede hangi marka vs güvenilir mi alıp uzun seneler saklamayı planlıyorum bu paralara değer mi?

      Yorum Yap

      Hazırlanıyor...
      X