Haydaa f56 roadster mi gelecek simdi😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R59 jcw roadster araniyor
Çöküş
X
-
Merhaba, ne yazikki Turkiye'ye daha gelmeyecek. 2015 ortasi govde degisikligi bekleniyor.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Borusan Atasehir, MINI Showroom NDG ile gorus.
ilana arasira dusen bi araba var ama uzulursun alma onu bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlanda 1-2 araç var.Baktın mı onlara ? Jcw roadster zaten 1 tane geldi,Kota 2 idi sanırım getirmeyeceklermiş ben öyle duydum ama bence canlı para ile git koy önlere araç getirirler hayırlı olsun şimdiden
Herkes bilir ben 8 ay bekledim araçAraba ilana düştüğü gibi ilk ben aramışım sonra kapora gönderdim 2 hafta beklettim ve aldım.
Çok zor temiz roadster bulmak.İzmirde olan araba yorgun mesela galeride durdu çok zaman kış ayında dışarda yazılım falanda yapmışlar zamanında ekran falan yok.Mavi arabayada baktım oda çok boş,Aslında istinyede bi araç vardı beyaz 2013 cidid pazarlıkla güzle rakama alınırdı bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster2009 JCW kullanıcısıyım aracım iç akseseuar konusunda dolu bu aracımı satıp R59 roadster istiyorum ancak jcw arastırmalarıma göre türkiyede bir tane var oda bursada bi evin garajında duruyor adam yazın çıkaracakmış binmiyormus suan neyse en kötü R59 cooper s alıp onu JCW yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
İlanda 1-2 araç var.Baktın mı onlara ? Jcw roadster zaten 1 tane geldi,Kota 2 idi sanırım getirmeyeceklermiş ben öyle duydum ama bence canlı para ile git koy önlere araç getirirler hayırlı olsun şimdiden
Herkes bilir ben 8 ay bekledim araçAraba ilana düştüğü gibi ilk ben aramışım sonra kapora gönderdim 2 hafta beklettim ve aldım.
Çok zor temiz roadster bulmak.İzmirde olan araba yorgun mesela galeride durdu çok zaman kış ayında dışarda yazılım falanda yapmışlar zamanında ekran falan yok.Mavi arabayada baktım oda çok boş,Aslında istinyede bi araç vardı beyaz 2013 cidid pazarlıkla güzle rakama alınırdı bence
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen OGZ59; 27-11-14, 22:15.
Bir yorum yaz:
-
2009 JCW kullanıcısıyım aracım iç akseseuar konusunda dolu bu aracımı satıp R59 roadster istiyorum ancak jcw arastırmalarıma göre türkiyede bir tane var oda bursada bi evin garajında duruyor adam yazın çıkaracakmış binmiyormus suan neyse en kötü R59 cooper s alıp onu JCW yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumEtiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: