Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 jcw roadster araniyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• OGZ59
    yanıtladı
    Haydaa f56 roadster mi gelecek simdi😂

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Merhaba, ne yazikki Turkiye'ye daha gelmeyecek. 2015 ortasi govde degisikligi bekleniyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Borusan Atasehir, MINI Showroom NDG ile gorus.
    ilana arasira dusen bi araba var ama uzulursun alma onu bence

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İlanda 1-2 araç var.Baktın mı onlara ? Jcw roadster zaten 1 tane geldi,Kota 2 idi sanırım getirmeyeceklermiş ben öyle duydum ama bence canlı para ile git koy önlere araç getirirler hayırlı olsun şimdiden
    Herkes bilir ben 8 ay bekledim araç Araba ilana düştüğü gibi ilk ben aramışım sonra kapora gönderdim 2 hafta beklettim ve aldım. Çok zor temiz roadster bulmak.İzmirde olan araba yorgun mesela galeride durdu çok zaman kış ayında dışarda yazılım falanda yapmışlar zamanında ekran falan yok.Mavi arabayada baktım oda çok boş,Aslında istinyede bi araç vardı beyaz 2013 cidid pazarlıkla güzle rakama alınırdı bence

İstinye borusan mi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    15 modeli cikicaksa mutlaka gelicektir

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2009 JCW kullanıcısıyım aracım iç akseseuar konusunda dolu bu aracımı satıp R59 roadster istiyorum ancak jcw arastırmalarıma göre türkiyede bir tane var oda bursada bi evin garajında duruyor adam yazın çıkaracakmış binmiyormus suan neyse en kötü R59 cooper s alıp onu JCW yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
    Talep ettikten sonra getirmezlermi. Sonuçta getirip müşterisini beklemeyecekler hazır neticesinde. Nazlı yardımcı olacaktır bu konuda .

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı

İlanda 1-2 araç var.Baktın mı onlara ? Jcw roadster zaten 1 tane geldi,Kota 2 idi sanırım getirmeyeceklermiş ben öyle duydum ama bence canlı para ile git koy önlere araç getirirler hayırlı olsun şimdiden
    Herkes bilir ben 8 ay bekledim araç Araba ilana düştüğü gibi ilk ben aramışım sonra kapora gönderdim 2 hafta beklettim ve aldım. Çok zor temiz roadster bulmak.İzmirde olan araba yorgun mesela galeride durdu çok zaman kış ayında dışarda yazılım falanda yapmışlar zamanında ekran falan yok.Mavi arabayada baktım oda çok boş,Aslında istinyede bi araç vardı beyaz 2013 cidid pazarlıkla güzle rakama alınırdı bence

En son düzenleyen OGZ59; 27-11-14, 22:15.

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    bir konu başlattı R59 jcw roadster araniyor

2009 JCW kullanıcısıyım aracım iç akseseuar konusunda dolu bu aracımı satıp R59 roadster istiyorum ancak jcw arastırmalarıma göre türkiyede bir tane var oda bursada bi evin garajında duruyor adam yazın çıkaracakmış binmiyormus suan neyse en kötü R59 cooper s alıp onu JCW yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Hazırlanıyor...
X