Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 jcw roadster araniyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ya cok sacma ama bence, sirketin buna el atmasi lazim. Kosfiler dese anlarim, elinde parasi olan ve bu arabayi almak isteyen musteriyi kendi ithal etmeye zorluyorlar. Bmwnin tutkiye distrubitoru, bir araci benden fazla getiremiyor resmen...
    Ya sence oyle bisey mumkun mu kardesim. Parayi ver bana bak nasi getirtiyorum hikaye hepsi abi. Getirmeyen Borusan'in elinden alirim distrubitorlugunu valla

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Ya cok sacma ama bence, sirketin buna el atmasi lazim. Kosfiler dese anlarim, elinde parasi olan ve bu arabayi almak isteyen musteriyi kendi ithal etmeye zorluyorlar. Bmwnin tutkiye distrubitoru, bir araci benden fazla getiremiyor resmen...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ya ne kadar vasifsiz bir soz 'kota yok' demek borusan gibi buyuk bir sirket icin, musteri istiyorsa getirceksin kardesim
    diger avrupa ulkeleri gibi sip uzerine calisiyor olunsaydi boyle bir sorun olmazdi ancak stok uzerine calisildigi icin bu sekilde ilerleniyor..
    ag kota vermiosa tr pazarina bizde mecburen boyle iki kolumuz bagli kaliyoruz.. yani bunun sirketle bir ilgisi yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Bilader para varsa herşey var.Parayı önüne koyarsan alırsın.Gerçekten almayı düşünüyorsan ara beni bulayım.Ama 2015 de F59 gelecekse bekle şu anda alman mantıksız.Birlikte F59 Roadster alırız

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Ya ne kadar vasifsiz bir soz 'kota yok' demek borusan gibi buyuk bir sirket icin, musteri istiyorsa getirceksin kardesim
    Ben anlamiyorum bu Borusan'i yonetenleri. Hayir lojistik firmalari da aciz ayni sekilde. Surekli zarar ediyorlar, abi tir ver diye pesimde dolaniyorlar neyse ben lojistik olarak sizin adiniza intikam aliyorum gencler.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi soyledikleriniz cok mantikli ancak 2015 ortalarinda F59 roadster gelicekse bn bekleyeyim ve mevcut arabamla oynayayim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    F kasayi napacaksin kardesim ya. 56 si bile tipsiz. Fiyat yuksek 2.0 lt almak sacma ve ucuk. Yine de sen bilirsin tabi.

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Abi soyledikleriniz cok mantikli ancak 2015 ortalarinda F59 roadster gelicekse bn bekleyeyim ve mevcut arabamla oynayayim

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Kota mota dert değil. Git peşin ya da %80 ini koy masaya. Öyle kota yaratıyorlar ki İspanya'dan başka yerden kota açıp getirebiliyorlar. Yapıldığının örneği var canım kardeşim. Koy cebine parayı, İstinye Borusan'a git hallederler.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Madem kota yok almanyadan kendin direk galeriden alıp avukatın ve gümrükcüne vekalet vererek tüm vergilerini ödeyerek alabilirsin Borusan daha kota yok desen her zaman var bir çözümü avrupada her hangi bir galeri ve ya dealer ile görüşmelere başla sana proformasını göndersinler arabanın sen de bunu bankana , avukatına ve gümrükçüne ver aracın satışı için parayı zaten banka yolu ile göndereceksin aracın oradan yüklenecek ve gümrüğe gelicek tüm vergilerini yatırıp gümrükten çıkarıcan sende kimse ile uğraşmak zorunda klamyacaksın bir de borusan ya da kosiflerdeki arabayı neşesine göre sipariş edenlerden kurtulmuş olur elinde bir çok opsyon olur sonuçta garantiyi veren fabrika Türkiyede borusan ve kosfiler bu arabaya garanti kapsamına almak zorunda bu ilker inanın çok zor değil ya borusanın da kosfilerinde inan en az 6 7 euro altına mal edersin

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ndg peki R58 siparis edilebilir mi ?
    Şöyle ki, canli para gelsek masaya koysak da mi yok
    R58 bir tane kaldi, R58s Spice Orange.
    canli parayi koysanda maalesef olmuyor. kota yok artik.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R kasa candir Ben f56 begeniyorum ancak yinede bir r kasa degil bence.R tam retro geliyor gözüme r53 te aynı şekilde.

R53ten sonra R56 ne yaa demistik goz alisti.. simdide F56 icin de gecerli.. alisacagizz

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ndg peki R58 siparis edilebilir mi ?
    Şöyle ki, canli para gelsek masaya koysak da mi yok

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    R kasa candir Ben f56 begeniyorum ancak yinede bir r kasa degil bence.R tam retro geliyor gözüme r53 te aynı şekilde.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haydaa f56 roadster mi gelecek simdi😂

F59

cooper roadster 1,5lt 3silindir 136hp
    cooper s roadster 2,0lt 4silindir 192hp

Bir yorum yaz: