Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R59 jcw roadster araniyor
Çöküş
X
-
Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSÖZDE NDG BENİ ARİCAKTİ ama aramadi neyse babamla konustuk ya turkiyenin en dolu R59 S ini alicam ergun salci abimizden yada yurt disindan kendimiz getiricez
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
SÖZDE NDG BENİ ARİCAKTİ ama aramadi 😡😡 neyse babamla konustuk ya turkiyenin en dolu R59 S ini alicam ergun salci abimizden yada yurt disindan kendimiz getiricez
Bir yorum yaz:
-
Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonusalim NDG cim babamla konustum yarin bursa teknik otoya gidicez konusucaz en kotu ya cooper s alicaz yada yurt disindan jcw getircez
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrhancim yarin bir konusalim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Orhancim yarin bir konusalim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben Paceman JCW istemistim. parasiyla tabi.. getiremeyiz dediler
Aren TR'de satilan araclar en az 2 yil garantili oluyor. Yurt disi ise 1 yil. Yurtdisindan getirtecegin araci burda 2 sene garantiye sokamayabilirsin bence..
Bunun disinda sifir araba alirken seni arayacagim
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalep ettikten sonra getirmezlermi. Sonuçta getirip müşterisini beklemeyecekler hazır neticesinde. Nazlı yardımcı olacaktır bu konuda .
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYooo gayet borusan garantili kanka garantiyi borusan vermiyo ki borusan ya da kosfiler dealer onlara da fabrika garantiyi veriyo sence de borusanin ya da kosfilerin arabasi baska bir fabrikada mi uretiliyo alakasi yok yani bu gun ne arac ithal edersen et aldigin gibi git yetkili servise kayit almak zorunda ve garanti surecini baslatmak zorunda ben Orhanin yerinde olsam param hazirsa kendi arabami kendim ithal ederim
Bunun disinda sifir araba alirken seni arayacagim
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen once tavan konusunu hallet bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi tamamda F59 muhabbetleri dolasiyor baksana
Bir yorum yaz:
-
Abi tamamda F59 muhabbetleri dolasiyor baksana
Bir yorum yaz:
-
Yooo gayet borusan garantili kanka garantiyi borusan vermiyo ki borusan ya da kosfiler dealer onlara da fabrika garantiyi veriyo sence de borusanin ya da kosfilerin arabasi baska bir fabrikada mi uretiliyo alakasi yok yani bu gun ne arac ithal edersen et aldigin gibi git yetkili servise kayit almak zorunda ve garanti surecini baslatmak zorunda ben Orhanin yerinde olsam param hazirsa kendi arabami kendim ithal ederim
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla parayı verin ben sıfır getiririm))))
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: