Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2012-2013 model ALL4

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mini81
    yanıtladı
    Merhaba bende 2011 model contryman S mini'mi satıyorum, Ayrıntılı bilgiyi NDG den alabilir onun vasitasıyla bana ulaşabilirsiniz henuz 54141 km de ve hiç kazası vs bir problemi yok,bende Satılık bölümüne koyamadıgım için buraya yazdım.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    arenimo ilgilenebilir aracla, abisine ariyordu...

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Merhaba,
    Kullanmadığımızdan dolayı bizimki satılık. 2012 model ve 13000 km.de. Cooper s ALL4. çizik dahi yok. değişen ve boya yok.
    Malum sitede ilan numara 183128436
    Toplam mesajım 100den az olduğu için satılık bölümüne koyamadım.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Basgan fazla degil 2 ay once falan soyleseydin benim yc all4 vtec i verirdik abiye. Farkli bi deneyim yasamis olurdu Neyse saglik olsun.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
    Ya zaten onu kacirdigimiza pismaniz hatirlatma anil kendimizi r60 ile avutucaz malesef

34NSC46

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Basgan fazla degil 2 ay once falan soyleseydin benim yc all4 vtec i verirdik abiye. Farkli bi deneyim yasamis olurdu Neyse saglik olsun.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    bir konu başlattı 2012-2013 model ALL4

2012-2013 model ALL4

Arkadaslar 2012-2013 model all4 arıyorum abime alacağız bilginiz olsun.
Hazırlanıyor...
X