Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2012-2013 model ALL4
Çöküş
X
-
Merhaba bende 2011 model contryman S mini'mi satıyorum, Ayrıntılı bilgiyi NDG den alabilir onun vasitasıyla bana ulaşabilirsiniz henuz 54141 km de ve hiç kazası vs bir problemi yok,bende Satılık bölümüne koyamadıgım için buraya yazdım.
-
Merhaba,
Kullanmadığımızdan dolayı bizimki satılık. 2012 model ve 13000 km.de. Cooper s ALL4. çizik dahi yok. değişen ve boya yok.
Malum sitede ilan numara 183128436
Toplam mesajım 100den az olduğu için satılık bölümüne koyamadım.
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBasgan fazla degil 2 ay once falan soyleseydin benim yc all4 vtec i verirdik abiye. Farkli bi deneyim yasamis olurduNeyse saglik olsun.
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBasgan fazla degil 2 ay once falan soyleseydin benim yc all4 vtec i verirdik abiye. Farkli bi deneyim yasamis olurduNeyse saglik olsun.
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Bir yorum yaz:
-
2012-2013 model ALL4
Arkadaslar 2012-2013 model all4 arıyorum abime alacağız bilginiz olsun.Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: