Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34tc2973 z.cenk
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
birkere yolda giderken beni ingiliz plakalı çevirmişti, direksiyon sağda tabi yaşlı ama genç ruhlu bir amcaydı, yanındada onun gibi bir teyze vardı hatta ralli şampiyonu falan olmuş araç eskiden, sahibinden.comda belki görmüşsünüzdür aracı araç içinde cobra koltukları falan vardı çok diri ve özel yapım bir miniydi belki tanıyosunuzdur ?
Yorum Yap
-
bende hella farlar vardı o zaman bana delikanlı lazımsa veriyim hella far dedi. Bende yok saol dayı var bendede dedim korna çaldık yollarımızı ayırdık
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCenkten son çekimler
[ATTACH]1508[/ATTACH]
[ATTACH]1509[/ATTACH]
[ATTACH]1510[/ATTACH]
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok güzel araç..tavanı ve ayna kapakları beyaza kaplayıp jantlarıda beyaza boyanırsa daha hoş durur bence
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTavan siyaha kaplanacak şeritler de siyah yapılacak ama jantlara dokunmuyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCenkten son çekimler
[ATTACH]1508[/ATTACH]
[ATTACH]1509[/ATTACH]
[ATTACH]1510[/ATTACH]sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah nazaradan saklasin,cok hos
Benim de niyetim var bakalim.Burada elden gecirtmeye kalksak epey bir masraf tutar,oraya getirmek ayri bir dert.Acaba iscilik ne kadar tutar ki?
Yorum Yap
-
Ilk alindigindan bu yana epeyce yol kattetik tabii ki kolay olmuyor herzaman ama istedigimiz sekle ufak ufak gelmeye basladi Cenkin biricik klasigi yeni beyaz tavani ve seritleri cikartilmis ve yerine klasik sticker rally tipi plaka takilmis hali ile goruntu degistirdi
Eklenen Dosyalar- IMG_3578.jpg (0, 69 görüntüleme)
- IMG_3576.jpg (0, 69 görüntüleme)
- IMG_3574.jpg (0, 67 görüntüleme)
- IMG_3572.jpg (0, 66 görüntüleme)
- IMG_3570.jpg (0, 66 görüntüleme)
- IMG_3553.jpg (0, 65 görüntüleme)
- IMG_3552.jpg (0, 64 görüntüleme)
- IMG_3551.jpg (0, 63 görüntüleme)
- IMG_3550.jpg (0, 63 görüntüleme)
- IMG_3581.JPG (0, 68 görüntüleme)
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIlk alindigindan bu yana epeyce yol kattetik tabii ki kolay olmuyor herzaman ama istedigimiz sekle ufak ufak gelmeye basladi Cenkin biricik klasigi yeni beyaz tavani ve seritleri cikartilmis ve yerine klasik sticker rally tipi plaka takilmis hali ile goruntu degistirdi
[ATTACH]5748[/ATTACH]
[ATTACH]5749[/ATTACH]
[ATTACH]5750[/ATTACH]
[ATTACH]5751[/ATTACH]
[ATTACH]5752[/ATTACH]
[ATTACH]5753[/ATTACH]
[ATTACH]5754[/ATTACH]
[ATTACH]5755[/ATTACH]
[ATTACH]5756[/ATTACH]
[ATTACH]5757[/ATTACH]sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap