Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOA29 GP2 İlk İzlenimler
Çöküş
X
-
hemen hemen! yanima bi tane gp ariyorum adalet dagitalim abi beraber gezipAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterilk posttaki videoları şimdi izledim.. maşallah doa çok güzel olmuş. GP aranıyor...
Bir yorum yaz:
-
ilk posttaki videoları şimdi izledim.. maşallah doa çok güzel olmuş. GP aranıyor...
Bir yorum yaz:
-
doaaa!Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
gerçekten harika olmuş eline sağlık.
Bir yorum yaz:
-
-
AC yi zorlar diyollaaAslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDOA GP2 de yakın markajdaydım o gün, şaşırtıcı yürüyo kısada özellikle baya değişik, 92 m3 yalan oldu ama frenler çok iyimiş kanka ahahah
toulenli bi daha bakmak lazım bence
LAM ı saygıyla anıyoruz
DEVle süper deneme olur bence bi anket açılmalı forumda sonuç ne olur diye ahahaha
Bir yorum yaz:
-
DOA GP2 de yakın markajdaydım o gün, şaşırtıcı yürüyo kısada özellikle baya değişik, 92 m3 yalan oldu ama frenler çok iyimiş kanka ahahah
toulenli bi daha bakmak lazım bence
LAM ı saygıyla anıyoruz
DEVle süper deneme olur bence bi anket açılmalı forumda sonuç ne olur diye ahahaha
Bir yorum yaz:
-
Maşallah ellerinize sağlık..
Not: Bi CPR 31 değil ama 😃😃😃
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
R53 baktim da bulamadim r56 ilk etapta zorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi sagol, sana da yapalim bi gp, hazir sattin arabayi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hahahaha abi insan uzuluyo yineAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryetişemiyom oğlum arabaya
) çok güldüm yetişemediğin araçta senin üzülme
)
maşallah kazasız belasız cezasız günler doacım
Bir yorum yaz:
-
yetişemiyom oğlum arabaya
) çok güldüm yetişemediğin araçta senin üzülme
)
maşallah kazasız belasız cezasız günler doacım
Bir yorum yaz:
-
o nasıl bir duygu ki biz tadamadıkAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah. Emeğinin karşılığını almak gibisi yok.
Bir yorum yaz:
-
Abi sagol, sana da yapalim bi gp, hazir sattin arabayiAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah kazasiz belasiz abi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: