dün gece bırakırken 39.555'deydi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI 'nizin Kilometre Sayaç Günlüğü
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizmir'de trafik diye bir olay yok gibi bisey.. herkes sakin sakin gidiyor yollarda.. (gecen yaz ve sonbaharda bulundum izmirde, cok sasirmistim.)
walla ben hiç ortalama tkt koymayayım, Haktan'ın 2 katı neredeyse. 11 lt olunca seviniyorum.
PS: murat abi sabah shell'de 4.93'tü 97 oktan
Yorum Yap
-
Fatih V.
ImageUploadedByTapatalk 21373563708.213771.jpg
Paceman S All4 MINImiz en son 1907km idi. Simdi oldu 3100km.
Yorum Yap
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkes değil
walla ben hiç ortalama tkt koymayayım, Haktan'ın 2 katı neredeyse. 11 lt olunca seviniyorum.
PS: murat abi sabah shell'de 4.93'tü 97 oktan
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVeee son gelen zam ile 97 oktan 5 TL oldu, hayirlisi olsunnnnsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göster39920 oldu
ya da acildi ben mi gormedim sayin adas?sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi konusu acilsada garajda gorsek artik
ya da acildi ben mi gormedim sayin adas?
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDunden.
Sadece OPET'ten benzin aldigim icin az kalsin yolda kaliyordum. 12 km range ile baska bir benzinciye girmek zorunda kaldim. Az benzin alip 15 km sonra tekrar OPET'e girdim tabi.
Ha bunu size niye anlattim? Bende bilmiyorum..
via Tapatalk 4
DSC04092.jpg
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
hatta bak iftar var kopgel yalova pendik feribotu 45dk, pendik idealtepe arasida 15dk. bursadan max.2,5 saatte gelirsinsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaportasini goster artik 5mp makineyede raziyiz
hatta bak iftar var kopgel yalova pendik feribotu 45dk, pendik idealtepe arasida 15dk. bursadan max.2,5 saatte gelirsin
Yorum Yap
Yorum Yap