suan polonyada, onunla biseyler kovaliyoruz bakalim nolcak[emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI 'nizin Kilometre Sayaç Günlüğü
Çöküş
X
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterocak ayinda belki ben seni istinyeye davet ederim bu isler belli olmaz, berkcani taniyorsun dimi[emoji3]
Berkcan Carsamba bizdeydi
Bir yorum yaz:
-
ocak ayinda belki ben seni istinyeye davet ederim bu isler belli olmaz, berkcani taniyorsun dimi[emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen ve kaynagin cok para istersiniz benden gelmem[emoji23]
ben uzmeyecegim seni fazla parani almayacagim sadece 60k almak yeterli olacak [emoji48]
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOcakta gel yeni countrymanle upgrade edelim Murat
Bir yorum yaz:
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbide bastigin hali[emoji23][emoji23]valla masallah diyim ozaman bugune kadar hicbir arabamda bu ortalamalari goremedim[emoji3] kiymetini bilmek lazim[emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersatarsan haberim olsun[emoji23]
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇerçevelettir,as dükkana kanka. [emoji317][emoji317][emoji317]
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yakaladım ve sattım
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim de gördüğüm tek arabam bu [emoji1][emoji1]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbide bastigin hali[emoji23][emoji23]valla masallah diyim ozaman bugune kadar hicbir arabamda bu ortalamalari goremedim[emoji3] kiymetini bilmek lazim[emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNormalde daha az yakarda kendileri bastım heralde o yüzden böyle olmuş [emoji1][emoji1]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı göster6,7 nedir ya , o ne guzel birsey oyle[emoji3]
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: